Μπάσκετ ανδρών: Αποχώρησε ο Γρ. Κάτος για τον Εργοτέλη λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων!

Ο 20χρονος Γρηγόρης Κάτος,  αποχώρησε απο την ομάδα μας, λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων στην Κρήτη, κάτι που τον κρατά γεωγραφικά εκτός συλλόγου. Ο γεννημένος το 2000 και ύψους 1,88 γκαρντ, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την εμπειρία των Εθνικών κατηγοριών αφού έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό και τους Ίκαρους Σερρών στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ ανήκε και στο δυναμικό των ακαδημιών της ομάδας του Άρη.

Η απώλεια του Κάτου δεν αποτελεί ευχάριστο γεγονός για τον Στέργιο Ποργιόπουλο, όμως ο τεχνικός των «λιονταριών» και οι συνεργάτες του κινούνται μεθοδικά και χωρίς βιασύνη για να βρουν τους παίκτες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στην Β΄Εθνική.

Μέσα από την ανακοίνωση τους οι «κιτρινόμαυροι» καλωσορίζουν το νέο «κοπέλι» αναφέροντας: “Γρηγόρη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ”.

Η ανακοίνωση:

Ο Γρηγόρης Κάτος αποτελεί την πρώτη εφετινή προσθήκη για την ομάδα μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο γεννημένος το 2000 και ύψους 1,88 γκαρντ, προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα του Άρη, για να ακολουθήσουν στην καριέρα του δυο χρονιές στους Ίκαρους Σερρών, ενώ την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.

Γρηγόρη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!