ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»!

Η σκληρή δουλειά όλο τον χρόνο στο παρκέ και στις προπονήσεις απαιτεί και διαστήματα χαλάρωσης!

Γι’ αυτό τον λόγο τα «λιοντάρια» εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του Πρωταθλήματος για το Πάσχα, άφησαν για λίγο πίσω το απαιτητικό τους αγωνιστικό πρόγραμμα πριν αυτό μπει στην τελική του ευθεία για τα play off και απήλαυσαν στιγμές ανάπαυλας.

 

 

Αρχικά, το πρωί της Κυριακής των Βαΐων βρέθηκαν στο καφέ μπαρ «Μπρίκι», επί της Ναυάρχου Βότση 5, δίνοντας το «παρών» στο ξεχωριστό event (Street music Party με all day dj set) που διοργάνωσε με επιτυχία για τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Εν συνεχεία, επισκέφτηκαν στο ιστορικό κατάστημα της πόλης μας «Σίσσυ - Ξηροί Καρποί» επί της Π. Τσαλδάρη 1, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα θρεπτικά σνακ που θα τους γεμίσουν με την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στο αυστηρό προπονητικό και αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

 

 

Οι αθλητές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι μια δυνατή παρέα μέσα και έξω από τα γήπεδα! Σε αυτό το πλαίσιο τίμησαν με την παρουσία τους τούς καταξιωμένους επαγγελματίες της πόλης μας που στηρίζουν ως χορηγοί τη φετινή προσπάθεια της ομάδας ευχόμενοι σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Ανάσταση!

 

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών