ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ HANDBALL: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ


 

 

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό πραγματοποιήθηκε χθες για τα Λιοντάρια μας, σε ένα γήπεδο που θεωρείτε στολίδι για την χειροσφαίριση στη Βόρεια Ελλάδα, στο «Σπίτι του Handball” στη Μίκρα. Και οι δυο προπονητές έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα για τις ομάδες τους, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που κράτησε σχεδόν 1,5 ώρα με συνεχείς αλλαγές όλων των παιχτών.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Απόλλων Καλαμαριάς για την φιλοξενία. Μια πολύ δυνατή ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας (μερικά σπουδαία ονόματα όπως Σεβαστίδης Ηλίας, πρωταθλητής Ελλάδος και συμμετοχές με την Εθνική αντρών, Βάκαλης Γιώργος, επίσης πρωταθλητής Ελλάδος και 100 συμμετοχές με την Εθνική αντρών, Αλαμπάνης Γιώργος κ.α, δείχνουν το υψηλό επίπεδο της). Τους ευχόμαστε καλή πορεία, χωρίς τραυματισμούς, και πραγματοποίηση όλων των στόχων τους.

Όσο αφορά τα Λιοντάρια μας, έδειξαν σημάδια δύναμης και ανταγωνιστικότητας και ειδικά από τους νεαρούς αθλητές, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις σκληρές συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα. Πρέπει εδώ βέβαια να τονίσουμε και την απουσία σημαντικών αθλητών μας σε καίριες θέσεις, που σίγουρα θα βοηθούσαν ακόμα περισσότερο την ομάδα μας.
Καλή συνέχεια σε όλους.

Με εκτίμηση
Lions Handball Panserraikos

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών