ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ HOKEY

Την Κυριακή 26.04.2015, τα "λιονταράκια"¨του ΜΓΣ Πανσερραϊκού έκαναν το ντεμπούτο τους σε αγώνα inline roller hockey απέναντι στην ομάδα junior των Χάσκις.
9 παιδιά από την πόλη των Σερρών, τα οποία προπονήθηκαν σκληρά τους τελευταίους 2 μήνες ξεκινώντας από το μηδέν, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε γήπεδο inline hockey επίσημων προδιαγραφών, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες, σε έναν αγώνα που το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Η ομάδα των Χάσκις, σαφώς πιο δυνατή, πίεσε από την αρχή του αγώνα όπως αναμενόταν, αλλά προς έκπληξη όλων οι παίχτες του Πανσερραϊκού έπαιζαν πολύ καλή άμυνα, κρατώντας το σκορ στο μηδέν. Στα μέσα της πρώτης περιόδου όμως, οι Χάσκις εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη λόγω απειρίας των παιχτών στην άμυνα, και πέτυχαν 3 γκολ.

Τα "λιονταράκια" σιγά σιγά όσο περνούσε η ώρα ξεπερνούσαν το άγχος τους, και άρχισαν να χτυπούν στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, πέτυχαν και το πρώτο γκολ τους, με σκόρερ τον Ιχτιάρη Σταύρο, μετά από ασίστ του αρχηγού Τασιούλα Βασίλη. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα από συμπαίχτες, γονείς, και φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο !

Η πρώτη περίοδος έληξε 3-1 υπέρ των Χάσκις και στην δεύτερη περίοδο είχαμε μία επανάληψη του ίδιου σκηνικού. Οι Χάσκις πίεζαν, ο Πανσερραϊκός αμυνόταν και χτυπούσε με αντεπιθέσεις, αλλά δέχτηκε άλλο ένα γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. 
Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού Ζαρμπίδη Γιώργο, ο οποίος κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, με τις εκπληκτικές αποκρούσεις του.

Τελικό σκορ 4-1 για την ομάδα των Χάσκις.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων για το όμορφο και καθαρό παιχνίδι που έκαναν, καθώς και να ευχαριστήσουμε όσους βρέθηκαν στο κλειστό ΕΑΚ Ευόσμου για να χειροκροτήσουν αυτά τα παιδιά.

Η εικόνα που παρουσίασαν οι παίχτες του Πανσερραϊκού, μας έκανε πολύ χαρούμενους καθώς έδειξαν ότι υπάρχει ταλέντο και μέλλον για το χόκεϋ στην πόλη μας, και ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Για τον Πανσερραϊκό, αγωνίστηκαν οι : 
Ζαρμπίδης Γιώργος(goalie), Τασιούλας Βασίλης(C), Βερονίκη Τσομπάνη, Κώστας Χατζημαργαρίτης, Ευαγγελία Βογιατζή, Νικόλαος Μάτσας, Ιχτιάρης Σταύρος, Παντούσας Αστέριος, Χριστίνα Κοτρώνη, Αλεξανδρόπουλος Κώστας

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών