ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΚΕΪ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2016-17

Για 3 χρόνια η ομάδα μας είχε μείνει χωρίς χώρο προπονήσεων...
Για 3 χρόνια η ομάδα μας έκανε περιστασιακά προπονήσεις στις 00.00-02.00 το βράδυ ή με βροχή...
Για 3 χρόνια οι αγώνες που έδινε η ομάδα μας ήταν η ευκαιρία για να συναντηθούν οι αθλητές και να προπονηθούν όλοι μαζί...
Για 3 χρόνια η ομάδα έμεινε ζωντανή χάρη στο μεράκι, στον κόπο, στην αγάπη για το λιοντάρι στην φανέλα και στον άπειρο προσωπικό χρόνο που θυσίασαν οι άνθρωποι που την στελεχώνουν, καθώς και οι φίλαθλοι που δεν μας άφησαν ποτέ μόνους, ακόμα και όταν τους απογοητεύαμε με τις ήττες μας...
Κάθε γκολ που πετυχαίναμε ήταν αφιερωμένο σε όλους αυτούς !

Και όχι μόνο έμεινε ζωντανή η ομάδα, αλλά σε αυτό το διάστημα έλαβε μέρος και στο Πανελλήνιο Τουρνουά Inline Hockey 2013-14 καθώς και στο Πανελλήνιο Τουρνουά Χόκεϊ επί Πάγου 2016.

Μα το σπουδαιότερο που κατάφερε αυτή η ομάδα παρά τις δύσκολες συνθήκες ήταν να αναπτύξει σιγά σιγά και ακαδημία με μικρούς αθλητές οι οποίοι επίσης έλαβαν μέρος σε τουρνουά χόκεϊ επί πάγου και αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού Χόκεϊ !

Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι προπονήσεις μας για την σεζόν 2016-17 θα γίνονται με ρόλλερ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Λευκώνα τις παρακάτω ώρες και μέρες :

Τρίτη 21.00-23.00
Παρασκευή 20.00-22.00
Κυριακή 18.00-20.00

Ελάτε όλοι να δοκιμάσετε το γρηγορότερο ομαδικό άθλημα του πλανήτη και να φορέσετε την φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, την φανέλα της ομάδας της πόλης μας, την φανέλα του Πανσερραϊκού!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για εγγραφές παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τηλέφωνο ή μήνυμα στα παρακάτω :

Τηλέφωνο 6983.464595 , 6974.204781
Email: panserraikos-hockeyclub@hotmail.gr
Facebook: Panserraikos Hockey Club

Πανσερραϊκός στα εύκολα, Πανσερραϊκάρα στα δύσκολα !

Γιατί όπως γράφει και στην φανέλα μας : " Ο πόνος είναι προσωρινός... Η περηφάνεια παντοτινή..." !

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών