ΟΡΕΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η παρουσία της ομάδας στο ορεινό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκε στις Σέρρες, έκλεισε με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

Το Σαββατοκύριακο 17-18/3 στο τέρμα της κοιλάδα των Αγίων- Αναργύρων διεξήχθη το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων ( ΕΣΜΑΘ) με στόχο να αναδείξει ανά κατηγορία τον πρωταθλητή στο MTB . 
Η ομάδα του Πανσερραϊκού έλαβε μέρος με 8 αθλητές σε διαφορές ηλικιακές κατηγορίες με μέσο όρο ηλικίας των αθλητών 11 χρονών και κύριο χαρακτηριστικό την παρθενική συμμετοχή 6 αθλητών σε αγώνα. 
Σ’ ένα γνώριμο προπονητικό περιβάλλον και υπό την καθοδήγηση της τεχνικής ηγεσίας των κ. Σουγιουτζόγλου και κ. Ιωάννου, οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό γνωρίζοντας κάποια από αυτά τα όρια τους, ενώ οι πιο έμπειροι διεκδίκησαν με αξιώσεις πλασαρίσματα σε καλές θέσεις.
Η κατάταξη των αθλητών έχει ως εξής : 
Κατηγορία μίνι μικρά: Αγόρια: Βλάχος Ηλίας 8ος , Δουβίτσας Δημήτρης 16ος, Καλλιπόσης Οδυσσέας 19ος, Κοτζάογλου Μιχάλης 21ος και Ιωαννίδης Απόστολος 22ος 
Κατηγορία μίνι μικρά: Κορίτσια: Νάκου Ζωή 9η 
Κατηγορία παμπαίδών: Τούτκας Ιωάννης 16ος .
Κατηγορία Ανδρών: Σαριτζόγλου Αναστάσιος 21ος.

Η πόλη των Σερρών διαθέτει ένα από τα καλύτερα φυσικά περιβάλλοντα για τη διεξαγωγή τέτοιων αγώνων και για ακόμα πιο υψηλού επιπέδου. Οργανωτικά όμως έχουν να γίνουν πολλά ακόμα και να διορθωθούν αρκετά λάθη. Ελπίζουμε στο μέλλον η πόλη μας να φιλοξενήσει κάποια στιγμή και άλλον αγώνα ορεινής ποδηλασίας.

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών