ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΤΒ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΣΜΑΘ – ΣΕΡΡΕΣ

 

 

.

Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2019 και η κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες γέμισε ποδήλατα απ’ όλη την Βόρειο Ελλάδα για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στο mtb που διοργανώνεται από την ένωση ποδηλατικών σωματείων Μακεδονίας – Θράκης. 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται ο συγκεκριμένος αγώνας στην πόλη μας με την ομάδα του Πανσερραϊκού να αγωνίζεται μέσα στην έδρα του, στα μέρη όπου καθημερινά οι αθλητές του περνούν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης τους . 
Το αποτέλεσμα: Δύο χάλκινα μετάλλια , πλασαρίσματα μέσα στην δεκάδα , αλλά κυρίως την υπέρβαση που έκανε ο καθένας ξεχωριστά αθλητής σύμφωνα με τις δυνατότητες του. 
#Γιώργος_Τρέντος 3ος στην κατ. Παμπαίδων .
#Νάκου_Ζωή 3η στην κατ. Μίνι μικρά 
#Βλάχου_Αποστολία 6η στην κατ. Μίνι Μικρά .
#Κυριαζή_Βασιλική 8η στην κατ. Μίνι Μικρά .
#Κοτζάογλου_Μιχάλης 8ος στην κατ. Μίνι Μικρά .
#Βλάχος_Ηλίας 8ος στην Κατ. Μίνι Μεγάλα .
#Δουβίτσας_Δημήτρης 10ος στην κατ. Μίνι Μικρά .
#Ιωαννίδης_Απόστολος 11ος στην κατ. Μίνι Μικρά .
#Τρέντος_Ηλίας 7ος στην κατ. Master 40+
#Τσακαλάκης_Παναγιώτης 15ος στην κατ. Μίνι Μικρά 
#Γκουγκούφκας_Ιωάννης 17ος στην κατ. Μίνι μεγάλα.
#Ο_Τούτκας_Ιωάννης στην κατ. Παίδες λόγω πτώσης εγκατέλειψε τον αγώνα δίχως όμως να τραυματιστεί σοβαρά . 
Ήταν ένα υπέροχο σαββατοκύριακο που σίγουρα θα χαραχτεί στην μνήμη αθλητών και ανθρώπων του Πανσερραϊκού για πολύ καιρό καθότι ο καθένας χωριστά από τους αθλητές που αγωνίστηκαν κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία αγωνιστικής δυναμικής. Οι κόποι και οι προσπάθειες όλο αυτόν τον καιρό έφεραν επιτέλους καρπούς . 
Είμαστε λοιπόν περήφανοι γιατί μία νέα ομάδα με μέσo όρο ηλικίας τα 12 χρόνια κατάφερε με σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό , σωστό προπονητικό πλάνο και διοίκηση αφοσιωμένη πλήρως στις ανάγκες των αθλητών να βγάλει ύστερα από τρία χρόνια λειτουργίας, διακριθέντες αθλητές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες . 
Το λιοντάρι βρυχάται ………
…… αυτή την φορά από υπερηφάνεια !!!!

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών