ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΣ, Ο IRONMAN ΤΟΥ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, 73ος ΣΤΟ IROMAN WALES CYMRU

Την ίδια στιγμή που αθλητές του ποδηλάτου και του τριάθλου αγωνίζονται εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας ακόμη που αγωνίζεται και στο Εξωτερικό . Το όνομα του Μακέδος Θεόφιλος ο IRONMAN του Πανσερραϊκού .
Ο Θεόφιλος στις 10 Σεπτεμβρίου 2017 αγωνίστηκε στην Ουαλία στο IROMAN full distance 140.6 m WALES CYMRU εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Για την ιστορία από τους 306 τερματίσαντες ο Θεόφιλος τερμάτισε 73ος με χρόνο 12:16:17


Το race report του αγώνα είναι του Θεόφιλου:

Το κολυμβητικό σκέλος γινότανε στην θάλασσα, ήταν δύο λούπες με Australian exit. Rolling start όπου βοήθησε πάρα πολύ να μην υπάρχει μεγάλος συνωστισμός. Τα νερά τους διαφορετικά,, '' μαύρα '' άλλης φύσης. Ο πρώτος γύρος μου βγήκε καλά στα 34 λεπτά. Έπειτα κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου έβγαλε κύμα και με καθυστέρησε περίπου 5 λεπτά.
Αμέσως μετά το κολύμπι έπρεπε να τρέξουμε 1500μ για την ζώνη αλλαγής κουβαλώντας και την στολή μας. Επιτρεπόταν όμως να έχουμε αθλητικά παπούτσια ως την ζώνη αλλαγής. Αμέσως συνειδητοποίησα πως βρέχει και φυσάει και πως το ποδήλατο θα είναι δύσκολο Αλλάζω και ανεβαίνω στο ποδήλατο.. βροχή , αέρας 4-5 μποφόρ και πολλές πολλές ανηφόρες.. συνέχεια και ασταμάτητα.. τα πόδια τούμπανο.. Απότομες κατηφόρες.. δε μπορούσες να αναπτύξεις ταχύτητα.. το ποδήλατο δε φρέναρε με τίποτα με τόση βροχή ο κόσμος με σκούφους και γάντια .. αλλά από το μούδιασμα καταλάβαινα μόνο το τρέμουλο από το κρύο 40χμ + 2χ 70χμ το ποδήλατο 5χμ πριν το Τ2 σταματάει η βροχή. Βλέπω πως δεν έχουν έρθει πολλοί στο Τ2 και κάνω γρήγορη αλλαγή για τρέξιμο !!

( ποδήλατο 180χμ + 2800 υψομετρικά ) κοιτάω θερμόμετρο 12 βαθμοί .. πολύς κόσμος σε όλη την διαδρομή του τρεξίματος ( τρέξιμο 42χμ + 600 υψομετρικά ) και ξεκινάμε με ανηφόρα .. 4χμ ανηφόρα στο 6-7% + 4χμ κατηφόρα + 2χμ σε πλακόστρωτο πάνω κάτω .. Ευθεία πουθενά!! προσπαθώ να κρατήσω στο 5'' την ανηφόρα και στο 4'45 την κατηφόρα .. αλλά δύσκολα 4 χ 10χμ το τρέξιμο περίπου στο τελευταίο 10άρι πόνος παντού .. από νεφρά - χέρια - πόδια.. παντού Τελικός χρόνος 12¨16.17 Κολύμπι 1¨13 ποδήλατο 6¨53 τρέξιμο 3¨55

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών