4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις  26 Μαρτίου  2017 (από 9:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του (πάρκο Ομόνοιας) θα πραγματοποιήσει το

*4ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών, κατά της φτώχειας και της πείνας*

στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούσε o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές ΖινεντίνΖιντάν και Ρονάλντο και άλλους μεγάλους αθλητές.

Στο τουρνουά μας θα τιμηθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Στέλιος Γιαννακόπουλος πρωταθλητής Ευρώπης 2004.

Είναι η τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του 1ου και 2ου στόχου των * 17 στόχων για την Βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030* των Ηνωμένων Εθνών.

Θα θέλαμε να σας έχουμε μαζί μας στην μεγάλη κοινωνική γιορτή !

Η δική μας συνεισφορά, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα   θα είναι, εάν το επιθυμείτε, *το καλάθι συμμετοχής * (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα), τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών.

Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά  και θεσμοθετούν κοινωνικές  δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα. Αυτή η δράση εντάσσετε σ αυτές τις πρωτοβουλίες.                            

Προς γενικότερη ενημέρωσης σας για του 17 Στόχους http://www.globalgoals.org/

 

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών