5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις  10 Μαρτίου 2018 (από 9:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (πάρκο Ομόνοιας) θα πραγματοποιήσει το «5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών, κατά της φτώχειας και της πείνας» στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο και άλλους μεγάλους αθλητές.

Στο τουρνουά του Μ.Γ. Πανσερραϊκός  θα τιμηθεί ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής                                                  της Α.Ε.Κ κ. Θωμάς Μαύρος.

Είναι η πέμπτη  χρονιά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του 1ου  και 2ου στόχου των « 17 Global Goals για την Βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030»των Ηνωμένων Εθνών. Τα παραπάνω αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός στο οποίο επισημαίνονται και τα εξής:

Θα θέλαμε να σας έχουμε μαζί μας στην μεγάλη κοινωνική γιορτή !

Η δική μας συνεισφορά, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα   θα είναι, εάν το επιθυμείτε, «το καλάθι συμμετοχής» (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα-Ρούχα-Παιχνίδια-Φάρμακα), τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών .

Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά  και θεσμοθετούν κοινωνικές δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα .Αυτή η δράση εντάσσεται σ΄ αυτές τις πρωτοβουλίες.                                                                                            Προς γενικότερη ενημέρωσης σας για του 17 Στόχους http://www.globalgoals.org/

Περισσότερα http://mgspanserraikos.blogspot.gr/2018/03/5.html

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών