Συμμετοχή στην καμπάνια της FARE-UEFA κατά του Ρατσισμού και της Βίας στο ποδόσφαιρο!

O ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964  στέλνει θετικά μηνύματα σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα:Το ποδόσφαιρο λέει όχι στο ρατσισμό και στις κάθε είδους διακρίσεις! Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η κοινωνία μας, είναι θετικό να προβάλλονται πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη συμφιλίωση και την άμβλυνση των διαφορών, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

 «Το μήνυμα της αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και του δικαιώματος στη διαφορετικότητα βρίσκει ιδανικό πρεσβευτή το ποδόσφαιρο. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, με δεδομένη την κρίση αλλά και τα κοινωνικά προβλήματα που διογκώνονται εξαιτίας της, η πρωτοβουλία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964 να συνεχίσει και να πραγματοποιεί  την καμπάνια της FARE και την αιγίδα της UEFA .

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα  από την *Λευκή Βίβλο* για τον Αθλητισμό πιστεύει ότι η δύναμη του ποδοσφαίρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως ο ρατσισμός, η ομοφοβία, διακρίσεις εις βάρος εθνοτήτων μειονοτήτων και των θεσμικών διακρίσεων, όπως υπό-εκπροσώπηση των γυναικών, ή την έλλειψη της διαφορετικότητας. Για το σκοπό αυτό, η UEFA έχει καθιερώσει εταιρικές σχέσεις με τις ακόλουθες οργανώσεις κατά των διακρίσεων. 

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών