34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ

 

 

Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών ξεκίνησαν τα 34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ στο κλειστό κολυμβητήριο Σερρών. Οι κολυμβητικοί αγώνες διοργανώνει ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε συνεργασία µε την Π.Ε.K.K.Δ.Μ. το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεµβρίου 2017

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη µνήµη του αείμνηστου προέδρου του σερραϊκού συλλόγου Γ. OIKONOMOY.

330 κολυμβητές/τριες προαγωνιστικής και 120 αγωνιστικής από 14 Σύλλογους

Οι συμμετοχές στους αγώνες έφτασαν  συνολικά τις 450, από 12 Κολυμβητικούς Συλλόγους της Μακεδονίας, και 2 από την γειτονική Βουλγαρία.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες πολυνίκης ανάμεσα στα 14 σωματεία που συμμετείχαν αναδείχθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης. Η ομάδα μας κατετάγη 3η, με 2η την ομάδα της PIRIN, και κατέκτησε 12 χρυσά, 9 αργυρά και 15 χάλκινα μετάλλια.

Ο έντονος συναγωνισμός  κατά την διάρκεια των αγώνων της  αγωνιστικής κατηγορίας έφερε τρία πανελλήνια ρεκόρ 25αρας πισίνας.  Δύο από τον  Φύκατα Γιώργο  του Ολυμπιακού στα  50μ Ύπτιο (00:28.94) και 100μ Ύπτιο (01:00.39) στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄. Το τρίτο ρεκόρ πραμγατοποίησε η κολυμβήτρια του ΑΡΗ, Κιρτσόγλου Βασιλική, στα 50μ Ύπτιο (00:29.42) στην  κατηγορία Κορασίδων Β΄. Αξιόλογες επιδόσεις  και  πολλά ατομικά ρεκόρ σημείωσαν και οι κολυμβητές/τριες της ομάδα μας, δείχνοντας την πολύ κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, όσο και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)  κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός (ο οποίος εκπροσώπησε την Αντιπεριφέρεια Σερρών).

Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης στην ομιλία του ευχήθηκε να ολοκληρωθεί το Κολυμβητήριο Σερρών στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας, ώστε να μπορέσουν οι κολυμβητές να αθλούνται σε μια σύγχρονη πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών.

 

Πριν την τελετή έναρξης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών.

PHOTO GALLERY πρόσφατες προσθήκες φωτογραφιών