Panserraikos Basketball Academy: Έναρξη στην «ερυθρόλευκη» ακαδημία!

Η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., Panserraikos Basketball Academy, πραγματοποίησε στην έναρξη των προπονήσεων της σεζόν 2021-22.

Μέσα σε κλίμα γιορτής, πλήθος παιδιών και γονείς, βρέθηκαν στα ανοιχτά γήπεδα της Κοιλάδας, των Αγίων Αναργύρων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου να ενημερωθούν απο τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τις λεπτομέρειες, για την λειτουργία της ενιαίας «ερυθρόλευκης» ακαδημίας.

Στην πρώτη συνάντηση, παρευρέθηκε, ο πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Τάσος Παναγιώτου, που μετέφερε τις ευχές του, για το νέο εγχείρημα στο μπάσκετ του Πανσερραϊκού, καθώς και τα μέλη του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Χρήστος Κηπουρός (Έφορος) και Θεόδωρος Καντάς  (Μέλος ΔΣ), που εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, για τη νέα χρονιά.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Παναγιώτης Σπανός, ενημέρωσε πλήρως τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε το τεχνικό επιτελείο του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ:  Στέργιο Ποργιόπουλο, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργο Ασημάκη, Νίκο Κηρύκο, Θωμάς Γκούτζια, Σωτήρη Δημητράκη και Νίκο Πεχλιβάνο, καθώς και τον γιατρό των ομάδων κ. Νάσο Παπαδόπουλο.

Η Panserraikos Basketball Academy έχει ως βασικό στόχο την υγιή ανάπτυξη των υποδομών που θα στελεχώσουν στο εγγύς μέλλον όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Η φετινή προσπάθεια, ενισχύεται απο την συμπόρευση των ομάδων της ΑΕΣ, που εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι κύριοι: Μίλτος Μαντζαρίδης (πρόεδρος), ο Κωνσταντίνος Βέρρος (μέλος ΔΣ), ο Αλέξανδρος Παρασκευιώτης (Νομικός Σύμβουλος και μέλος ΔΣ) και ο coach της ομάδας Γιάννης Κακιούζης.

Καθώς και οι ακαδημίες του ΓΣ Σερρών 2017 και LSA, που εκπροσωπήθηκαν απο τους κυρίους: (Άγγελο Μπετιχαβά) Πρόεδρος ΓΣ Σερρών 2017 και Γιάννη Αρχοντίδη (Πρόεδρος Lefkonas Sports Academy)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!