ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ

Η διοίκηση του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού του νομού Σερρών, του «Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός»,  προωθεί και εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια, ολοκληρωμένο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες και να ενεργοποιήσει, τους φορείς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2014 και από τότε αναπτύσσεται συνεχώς. Περιλαμβάνει τους τομείς της καταπολέμησης της βίας και του ρατσισμού, της φτώχειας και της πείνας, του αθλητισμού, της παιδείας, του πολιτισμού, της υγείας, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας ευρύτερα. Μέσα απο τις δράσεις αυτές, συντονίζουμε, την τοπική Σερραϊκή κοινωνία με τις παγκόσμιες ενέργειες, όπου αναδεικνύουν τα προβλήματα σε όλους τους παραπάνω τομείς, μέσω του αθλητισμού και προωθούνται πιθανές λύσεις.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του «Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός», αναπτύσσεται σε συνεργασία με οργανισμούς, όπως η UNICEF, η FIFA, UEFA, η WWF, κ.α. οι οποίοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες τα τελευταία χρόνια στους παραπάνω άξονες και έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την προώθηση των κατάλληλων και αποδοτικών λύσεων.

Ο «Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός» πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας, βασικά χαρακτηριστικά του Πανσερραϊκού DNA!

 

Για 6η χρονιά ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ λέει Οχι στον ρατσισμό!
Για 6η χρονιά ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ λέει Οχι στον ρατσισμό…
*6ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρο κατά της φτώχειας και της πείνας
Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις  6 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ…
«Ατμοσφαιρική ρύπανση» – έκκληση για δράση Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2019
Στις 5 Ιουνίου 2019, η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα είναι θέμα «ατμοσφαιρικής ρύπανσης»…

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!