ΝΕΑ

Διαβάστε τα τελευταία νέα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Διαβάστε για την ιστορία του τμήματος

Ήταν Κυριακή 31 Μαΐου 1964 όταν ο Απόλλωνας Σερρών και ο Ηρακλής Σερρών αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να να δημιουργήσουν έναν σύλλογο που έμελλε να γράψει μεγάλη ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, τον ΜΓΣ (Μουσικό Γυμναστικό Σύλλογο) Πανσερραϊκό.

Οι δύο σερραϊκές ομάδες, αφού πραγματοποίησαν συνελεύσεις, συμφώνησαν σε όλα και δημιούργησαν έναν νέο σύλλογο για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και όχι μόνο. Πρώτος πρόεδρος του Πανσερραϊκού ήταν ο Ευάγγελος Χατζηαθανασιάδης, με επίτιμο πρόεδρο τον Άγγελο Αγγελούση και αντιπρόεδρο τον Θόδωρο Αθανασιάδη. Ως χρώματα του συλλόγου επιλέχτηκαν το κόκκινο και το άσπρο τα οποία συμβόλιζαν την μεγάλη δύναμη που προέκυπτε από αυτήν την ιστορική συγχώνευση. Για σήμα επιλέχθηκε ο Λέων της Αμφίπολης που έδειχνε την δύναμη και τις πολεμικές αρετές των Σερραίων.

Στα 55 χρόνια ιστορίας του, ο Πανσερραϊκός μετρά, 24 χρόνια στην Α’ Εθνική, 25 χρόνια στην Β΄ Εθνική και 5 χρόνια στην Γ΄ Εθνική. Η κορυφαία θέση που τερμάτισαν τα «λιοντάρια» στην Α΄ Εθνική είναι η 8η, κάτι που συνέβη 2 φορές, ενώ μετρούν 4 πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής και 3 Γ΄ Εθνικής. Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας οι «κόκκινοι» μετρούν δυο συμμετοχές στα προημιτελικά και μια στα ημιτελικά.

ΣΤΕΛΕΧΗ

Δείτε τα μέλη του Ποδοσφαίρου

ΤΑΣΟΣ ΚΑΖΙΑΣ

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ Πανσερραϊκός

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ

Τεχνικός Διευθυντής

ΣΟΥΛΑ ΧΑΡΤΟΜΑΡΗ

Γραμματειακή Υποστήριξη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ

Βοηθός Προπονητή

ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΙΟΣ

Προπονητής Τερματοφυλάκων

PABLO GARCIA

Προπονητής

ΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Διευθυντής Ακαδημίας

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Υπεύθυνος Οργάνωσης Τμημάτων Υποδομής

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δείτε τους παίκτες της ομάδας

ΤΙΤΛΟΙΤίτλοι και διακρίσεις

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ (4)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3)

ΚΥΠΕΛΛΑ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (1)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!