ΝΕΑ

Διαβάστε τα τελευταία νέα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Διαβάστε για την ιστορία του τμήματος

Ο  Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ΑμεΑ, ιδρύθηκε το 2004 με πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Σιδέρη και δραστηριοποιείται στον αθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρία στα αθλήματα της κολύμβησης, του στίβου, της άρσης βαρών σε πάγκο, boccia και μπάσκετ με Αμαξίδιο. Το τμήμα ΑΜΕΑ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός δημιουργήσε ομάδα αθλητών που αγωνίζονται στο boccia και συμμετέχει με αξιώσεις στους Πανελλήνιους αγώνες, απο το 2016. Το 2017 ιδρύθηκε το τμήμα Μπάσκετ με Αμαξίδιο, που ανήκει στην Ομοσπονδία  Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με  Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) με πρωτεργάτριες την προπονήτρια κα. Ευδοξία Καρυοφυλάκη και την έφορο κα. Θωμαή Θεοδωρίδου. Σκοπός του συλλόγου μας είναι τα άτομα με αναπηρία να ενταχθούν ισότιμα στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Κάθε χρόνο η ομάδα μας, συμμετέχει σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των  παραπάνω αθλημάτων με μεγάλες επιτυχίες.

ΣΤΕΛΕΧΗ

Δείτε τα μέλη του boccia

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Δείτε τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος

Ιωάννα Βασιλειάδου, Ιωάννης Διχάλας, Μαρίνα Καραμπατζάκη

ΤΙΤΛΟΙΤίτλοι και διακρίσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2017 στο Ολυμπιακό γυμναστήριο της πυγμαχίας στην Αθήνα. Το σύνολο των αθλητών που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα ανήλθε στα 135 άτομα.
Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑΜΕΑ συμμετείχε με τρεις αθλητές και αθλήτριες:
Την Ιωάννα Βασιλειάδου, τον Ιωάννη Διχάλα και τη Μαρίνα Καραμπατζάκη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018 που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος», το τμήμα ΑμΕΑ του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εκπροσωπήθηκε με δύο αθλήτριες:

Την Μαρίνα Καραμπατζάκη στην κατηγορία BC 1, όπου νίκησε στο 1ο αγώνα, έχασε στους 2 επόμενους και αποκλείστηκε και την Ιωάννα Βασιλειάδου στην κατηγορία BC 4, όπου πήρε την πρόκριση και έφτασε μέχρι τα  προημιτελικά  και στη συνέχεια αποκλείστηκε. Τις δύο αθλήτριες συνόδευσε η προπονήτριά τους Ευδοξία Καριοφυλλάκη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2019 που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος», το τμήμα ΑμΕΑ του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εκπροσωπήθηκε απο την Ιωάννα Βασιλειάδου μεταξύ δεκάδων αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα.

Η αθλήτρια μας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση καθώς σημείωσε τρεις νίκες με σκορ 10-0, 6-1 και 6-0, φτάνοντας στους ημιτελικούς όπου ηττήθηκε  με σκορ 6-2. Την Ιωάννα Βασιλειάδου συνόδευε στους αγώνες η προπονήτριά της Ευδοξία Καριοφυλάκη.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!