Ποδόσφαιρο: Post Match U20: Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Πανσερραϊκός 2-1

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20 για την Betsson Super League 2, ο Πανσερραϊκός αν και έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στο 6ο όμιλο, ηττήθηκε από τον Ηρακλή με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Μίκρας.

Ο Πανσερραϊκός είχε τις φάσεις και στα δυο ημίχρονα, με τον Ηρακλή όμως να πετυχαίνει τα γκολ και να παίρνει την πρώτη νίκη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος Κ20 για την SL2.

Νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 5’ ο Θωμαΐδης, αιφνιδίασε τον Πανσερραϊκό, αφού με ένα ωραίο σουτ στο όριο της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Τσιμπίρη και σημείωσε το 1-0. Μετά το αρχικό σοκ, οι παίκτες του Τάσου Δέντσα ισορρόπησαν το παιχνίδι, κράτησαν την μπάλα και ξεδίπλωσαν τις οργανωτικές αρετές τους. Οι Λίλλης, Ρογδάκης και Μπομπότας είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, που όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα του Ουτιτούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά και διεκδίκησε το γκολ. Πλαγιοκόπησε αρχικά, κερδίζοντας φάουλ έξω από την περιοχή ενώ οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές κέρδισε αρκετά κόρνερ, που όμως πέρασαν ανεκμετάλlευτα. Στο 70’ μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας του Τσιμπίρη που δεν κατάφερε να αντιδράσει, σημειώνοντας έτσι το 2-0.

Χωρίς να έχει δεχτεί φάση επί της ουσίας ο Πανσερραϊκός, συνέχισε να πιέζει και με κάθετες μπάλες, προσπάθησε να αξιοποιήσει την τεχνική των παικτών του, σε ένα όμως κάκιστο αγωνιστικό χώρο και με την βροχή να το έχει ταλαιπωρήσει παραπάνω.

Στο 80’ έγινε ένα μπέρδεμα με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, η εστία έμεινε ανυπεράσπιστη αλλά πριν σκοράρει ο Λίλλης έγινε ένα μαρκάρισμα για πέναλτι με τον διαιτητή να λέει παίζεται… 6 λεπτά αργότερα, χέρι αμυντικού του «γηραιού» δόθηκε πέναλτι με τον Παυλίδη να σκοράρει το πρώτο γκολ για το πρωτάθλημα απο την άσπρη βούλα, στο 87’.

Στο 90’ αποβλήθηκε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φάκης και κάπου εκεί έληξε και το ματς με τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να αντεπιτεθεί μέχρι το φινάλε με αξιώσεις, μένοντας έτσι το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ(Χ.Μαυρίδης): Ουτιτούδης, Σαμαράς, Κάπα, Τσουρούκης, Ρότζε, Παραχάνος, Μαλαμούσης, Λουφάκης, Θωμαϊδης, Δασκαλάκης, Βοσνακίδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Α.Δέντσας): Τσιμπίρης, Κόκκινος, Παπακωνσταντίνου, Μπομπότας, Φάκης, Ρογδάκης(65΄ Σπυρόπουλος_, Ξανθόπουλος(60΄ Καρακάσης), Παχαδίρογλου, Βουτσάς, Παυλίδης, Λίλλης

*Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει το ρεπό της

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!