Serres Juicy Run

2021

Αγώνες Φθινόπωρο 2021

SERRES RUN 5km - Your Juice Life!

Ο Junior αγώνας μας,το Serres Juicy Run 5χλμ έρχετε και φέτος να χαρίσει όμορφες δρομικες στιγμές σε μικρούς κ μεγάλους αλλά και σε αθλητές που λατρεύουν τα ρεκόρ. Ο αγώνας κινείται στη πόλη των Σερρων σε αστικό δρόμο με κατεύθυνση την όμορφη και καταπράσινη κοιλάδα!
 

Ο αγώνας ξεκινάει  με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας και τα συντριβάνια της,αφού διασχίσουμε κάθετα την Εθνικής Αντιστάσεως φτάνουμε στο Ιερό Μητροπολιτικό ναό της πόλης μετά από περίπου 200μ.Στην συνέχεια κινούμαστε  για περίπου 800μ σε μία πολύ όμορφη περιοχή της πόλης περνώντας μπρόστα από τον ιστορικό ναό των Αγίων Θεοδώρων,τον ναό της Αγίας Παρασκευής αλλά και τον ναό του Τίμιου Προδρόμου.για να φτάσουμε στην κοιλάδα των Σερρών,εκεί που καθημερινά αθλούνται και περπατούν εκαντοντάδες Σερραίοι.Θα συνεχίσουμε αριστέρα για 1,5χλμ περίπου όπου θα συναντήσουμε το σταθμό υδροδοσίας του αγώνα.Σε αυτό το σημείο και αφού εχούμε ενυδατωθεί,θα κινήθουμε αντίστροφα από την μέχρι τώρα πορεία μας μέχρι τώρα,με κατεύθυνση την γραμμή του τερματισμού!

Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζομένων είναι 500.
Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν κατά την περίοδο των εγγραφών και θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας.
Your Juice Life!

SERRES RUN 5km

Αίτηση Συμμετοχής SERRES RUN 5km

Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών SERRES RUN 5km Your Juice Life! - 500 Δρομείς

Επίθετο
Field is required!
Field is required!
Όνομα
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Πόλη
Field is required!
Field is required!
Ημερομηνία γέννησης:
Field is required!
Field is required!
Ομάδα
Field is required!
Field is required!
Τηλέφωνο
Field is required!
Field is required!
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

SERRES
RUN 5km

5€

το άτομο

Εγγραφές από 1η Δεκεμβρίου!

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και των περιορισμένων θέσεων στους αγωνές, Έγκυρες είναι μόνο οι εγγραφές για τις οποίες έχει πληρωθεί το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής. Δεν θα υπάρχει ταμείο κατα την παραλαβή αριθμών-bib. Η πληρωμή συμμετοχής γίνεται με κατάθεση στον λογαριασμό του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ή στον λογαριασμό PayPal της ομάδας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR58 0172 2560 0052 5610 1419 862

Κανονισμοί & Όροι Συμμετοχής

Στον αγώνα SERRES RUN 5km….Your Juice Life! πέρα απο ενήλικες, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά εώς 10 ετών συνοδευόμενα από τους γονείς, καθώς και παιδιά & έφηβοι από 11 εώς 18 με την έγγραφη συγκατάθεση των γονιών.

Η παράδοση θα γίνει μπροστά από την είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου και απέναντι από καφέ-μπαρ JUICE BOX σε ειδικό Stand:
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 10:00πμ εως 21:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 10:00πμ εως 21:00 
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 8:00πμ εως 9:00πμ.
 
Για την αποφυγή συνωστισμού θα παρακαλούσαμε οι κάτοικοι των Σερρών να παραλάβουν τα πακέτα τους τις πρώτες 2 ημέρες.

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική με τη χρήση chip. Εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Ισχύουν οι κανονισμοί ΣΕΓΑΣ για τους αγώνες δρόμου, τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων καθώς και να τους διαγράψουν από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δίκη τους αποκλειστικά ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουνε καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη ιατρικού ελέγχου.
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Οι διοργανωτές φροντίζουν για την ασφάλεια των αγωνιζομένων με την παρουσία του Ερυθρού Σταυρού αλλά και των εθελοντών. Εθελοντές ιατροί, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού καθώς και απλοί εθελοντές, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα σε όλα τα κομμάτια της διαδρόμης. Θα υπάρχει επίσης ασθενοφόρο στη διαδρομή του αγώνα. Ο κάθε αγωνιζόμενος οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνηση του κατά τη διαδρομή και να παραχωρεί χώρο σε αγωνιζόμενους που ζητούν να προσπεράσουν.

Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για το θάνατο,τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη υγείας των αγωνιζομένων. Υποβάλλοντας  την αίτηση συμμετοχής, οι αγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους στο αστικό & ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Η διοργανωτική επιτροπή αγώνα αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία διαδρομής οπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

 

Η Διοργάνωση δεσμεύεται να μη γνωστοποιήσει σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αγωνιζομένων που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων τους. Με την αίτηση συμμετοχής οι αγωνιζόμενοι συννενούν στην δημοσίευση μόνο το ονοματεπώνυμο τους, τόπο κατοικίας, ηλικία & όνομα ομάδας.

Η διοργανωτική επιτροπή έχει θεσμοθετήσει τις παρακάτω κατηγορίες αγωνιζομένων για τον αγώνα SERRES RUN 5km….YourJuice Life!

1 – Οι πρώτοι 3 (τρεις) της Γενικής κατηγορίας
2 – Οι πρώτες 3 (τρεις) γυναίκες

Σημαντικές Διευκρινήσεις: Η «Γενική Κατηγορία» αναφέρεται σε αγωνιζομένους ανεξαρτήτως φύλου. Θα βραβευτούν διπλά αγωνιζόμενοι που είναι νικητές στη Γενική αλλά και στην Ηλικιακή τους κατηγορία. Όσοι αγωνιζόμενοι διακρίθηκαν και απουσιάζουν από τις απονομές δεν θα παραλαμβάνουν το βραβείο τους.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!