ΝΕΑ

Διαβάστε τα τελευταία νέα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Διαβάστε για την ιστορία του τμήματος

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου, δημιουργήθηκε το 1977 με έναυσμα τη δημιουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Σερρών. Χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί στις δυο πρώτες εθνικές κατηγορίες, για τρεις δεκαετίες. Μετά το 2010 η ομάδα παρέμενε στην Δ΄ Εθνική αλλά με καλή παρουσία, λόγω αναδιάρθρωσης των κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, τα «λιοντάρια» αγωνίστηκαν ανέβηκαν κατευθείαν στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 5η θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης. Αυτό επέτρεψε στο να προβιβαστεί η ομάδα μας,  στην Α2 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Στην σεζόν 2013-14, που ήταν η παρθενική του Πανσερραϊκού, στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, τερμάτισε τελευταίος στον όμιλο της Λαμίας (σε μια περίεργη διοργάνωση με τρεις ομίλους των 6 ομάδων και μονά ματς) και εν συνεχεία δεν κατάφερε να σωθεί ούτε στην διαδικασία των play out, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β΄ Εθνική.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα ανασυντάσσεται και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική ανδρών με συμμετοχή των αθλητών από τις μικρότερες κατηγορίες, ενώ διαθέτει και ανταγωνιστικό τμήμα εφήβων, παίδων και μίνι παίδων.

ΣΤΕΛΕΧΗ

Δείτε τα μέλη του πόλο ανδρών

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δείτε τους παίκτες της ομάδας

ΤΙΤΛΟΙΤίτλοι και διακρίσεις

Δ' ΕΘΝΙΚΗ 2011-2012

3η ΘΕΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2017-18

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2016-17

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!