Επειδή το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα, πολλές δηλώσεις, είδαν το φως της δημοσιότητας  στα ΜΜΕ , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κλπ, σχετικά με την  μη λειτουργία του κολυμβητηρίου, που παραμένει κλειστό λόγω απρόβλεπτου συμβάντος και προκάλεσαν ανησυχία ακόμη και σε γονείς αθλητών του συλλόγου μας, θέλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω :

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός είναι ο σύλλογος  που έχει  τον μεγαλύτερο αριθμό προπονητικών ωρών, διαθέτει όλα τα  τμήματα του υγρού στίβου, είναι ο πολυπληθέστερος σύλλογος σε αριθμό αθλητών και έχει στις τάξεις του αθλητές-τριες  Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου, με το να καθυστερεί  η λειτουργία του κολυμβητηρίου πλήττεται σε πολύ μεγάλο βαθμό  και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο, γι’ αυτό ήταν αδύνατον να μην ενδιαφερθεί για  την άμεση επίλυση του έκτακτου και απρόβλεπτου αυτού  συμβάντος.

Υπήρξε άμεση συνεργασία του Προέδρου, του Γ. Γραμματέα και των Εφόρων των τμημάτων του συλλόγου μας με την δημοτική Αρχή και με την άμεση πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου και σε συνεργασία με τις Τ.Υ.  του Δήμου και τον ΟΠΑΚΠΑ, κίνησε όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για το κατεπείγον του θέματος  και αυτή την στιγμή η διαδικασία της αποκατάστασης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αναφορές ότι δεν γίνεται καμιά ενέργεια για την αποκατάσταση του προβλήματος είναι αναληθείς.

Αυτή είναι η μόνη και πραγματική αλήθεια  για το κολυμβητήριο, καθόσον ο ΜΓΣ  Πανσερραϊκός  ήταν ενεργός σε όλη αυτή την διαδικασία.

Με κάθε εκτίμηση

Για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ο Πρόεδρος                                   Ο  Γ. Γραμματέας

Α. Παναγιώτου                                     Ζ. Γκράτζιος

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!