Αθλητική Ρομποτική: 3ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα

Η ομάδα των Robotic-Sports, του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, εντυπωσίασε ξανά, με την παρουσία της, στο 3ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων, που διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας και εξελίσσεται σε μία μεγάλη γιορτή της ρομποτικής, στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 650 συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε 63 ομάδες και σε τρεις κατηγορίες.

Οι ομάδες που συμμετείχαν, εκτός απο τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό, προέρχονταν από όλη την Ελλάδα και μεταξύ άλλων ήταν: οι ΙΩΝΕΣ UNITED του Παλαιού Φαλήρου, η Καρδίτσα, το Αγρίνιο, η Αθήνα, η Πάτρα, το Λουτράκι, η Ερμιόνη και πολλές άλλες καθώς και 2 ομάδες από την Αρχιμήδειο Σχολή με έδρα το Μαϊάμι των Η.Π.Α.!

Την συνεισφορά στην νεολαία, την αναγκαιότητα καθώς και την επιτυχία του Φεστιβάλ υπογράμμισαν καλωσορίζοντας τα παιδιά και τις δημιουργίες τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτριος Πτωχός, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς, ο γ.γ. της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Γιάννης Φραγκής και ο κ. Κόντης – αντιπρόεδρος της εταιρείας Ameresco (καινοτόμες τεχνολογίες ΑΠΕ) της χρυσού χορηγού του φεστιβάλ, έδωσε επιπλέον και ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της Κλιματικής Αλλαγής και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Επίσημοι Υποστηρικτές: Pleiades-IoT Cluster και ο όμιλος ΙΤΑ

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!