Αλπικό Σκι: Χάλκινο μετάλλιο για την Φανή Μαρμαρέλη

Η Φανή Μαρμαρέλη του τμήματος μας, Αλπικού Σκι-Πανσερραϊκός ΜΓΣ, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην τεχνική κατάβαση, στους αγώνες που γίνονται στη Βοσνία.

Αναλυτικά:

Ο Γιάννης Πρώιος ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα ανδρών τεχνικής κατάβασης με συνολικό χρόνο 1:45.00. Ο πρωταθλητής από την Καστοριά ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας και 41,27 βαθμούς FIS. Να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για τον Γιάννη Πρώιο, αφού είχε προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο, μετά από μια επίσης εξαιρετική επίδοση, χάνοντας μάλιστα το χρυσό για μόλις 0,1 δευτερόλεπτα. Ο συνολικός του χρόνος ήταν 1:44.88 και κέρδισε 36,49 βαθμούς FIS.

Ευχάριστη έκπληξη των αγώνων είναι αναμφίβολα και η Ραφαϊλία Παλάντζα. Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης η ελληνίδα αθλήτρια έκανε την μεγάλη έκπληξη και με συνολικό χρόνο 2:05.63 ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των γυναικών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ακολούθησε μάλιστα και η 4η θέση της (με χρόνο 2:04.92), στον δεύτερο αγώνα, στην ίδα διοργάνωση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μεγάλη αγωνιστική εξέλιξη. Χρόνος της 2:04.92.

Στην κατηγορία γυναικών η Φανή Μαρμαρέλη πέτυχε σπουδαία επίδοση στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης και με χρόνο 2:02.10 τερμάτισε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην συλλογή της.

Σκι Αντοχής

Δύο αθλήτριες εκπροσώπησαν την χώρα μας σε διεθνείς αγώνες σκι αντοχής, που έγιναν στην Ελβετία και την Αυστρία.

Η Μαρία Ντάνου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Νταβός στα αγωνίσματα ταχύτητας ΕΤ και 10 χλμ. ΕΤ και βελτίωσε τις επιδόσεις της στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο του αθλήματος με τις 83η (313,84 βαθμούς FIS) και 87η (233,11 βαθμούς FIS) θέσεις αντίστοιχα.

Η Νεφέλη Τίτα αγωνίστηκε στα 5 χλμ. ΚΛ του διεθνή αγώνα σκι αντοχής που διεξήχθει στο Seefeld της Αυστρίας και κατέλαβε την 103η θέση, ενώ κέρδισε 277,00 βαθμούς FIS.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!