Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των αγώνων για τις «Λιονταρίνες» μας

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι «Λιονταρίνες» μας για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του Δυτικού ομίλου, με την πρεμιέρα να γίνεται στις 7 Νοεμβρίου κόντρα στον Αμυγδαλεώνα.

Πλησιάζει η ώρα για να πατήσουν και πάλι παρκέ οι γυναίκες του Πανσερραϊκού μας, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου κόντρα στην ομάδα του Αμυγδαλεώνα. Τα κορίτσια της Γιαλένιου προετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν η οποία θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες χρονιές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα για τις «Λιονταρίνες» έχει γίνει γνωστό, με την πρεμιέρα όπως προαναφέραμε, να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Νοεμβρίου. Στην συνέχεια, θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Δράμας ενώ ο πρώτο γύρος κλείνει με την αναμέτρηση κόντρα στην Άρτεμις.

Ο δεύτερος γύρος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Ιανουαρίου με Αμυγδαλεώνα, συνεχίζει με ΓΣ Δράμας και τελείωνει την συγκεκριμένη φάση κόντρα στην Άρτεμις.

Οι τρεις πρώτοι από τον όμιλο μας, με τους τρεις πρώτους από τον άλλον όμιλο (από Κομοτηνή έως Έβρο), θα παίξουν ξανά ένα νέο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να παίξουν οι ομάδες που έχουν παίξει ήδη μεταξύ τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης φάσης του Πανσερραϊκού μας:

Α’ Γύρος

Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 15:00, Πανσερραϊκός – Αμυγδαλεώνας στο γήπεδο «Κοιλάδας» Σερρών

Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 16:00, ΓΣ Δράμας – Πανσερραϊκός στο γήπεδο «ΔΗΓΑ» Δράμας

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 19:00, Πανσερραϊκός – Άρτεμις στο γήπεδο «Κοιλάδας» Σερρών

Β’ Γύρος

Κυριακή 24 Ιανουρίου, 16:00, Αμυγδαλέωνας – Πανσερραϊκός στο γήπεδο Αμυγδαλέωνα

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 19:00, Πανσερραϊκός – ΓΣ Δράμας στο γήπεδο «Κοιλάδας» Σερρών

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 15:00, Άρτεμις – Πανσερραϊκός στο γήπεδο Ομόνοιας Σερρών

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!