Δρομείς υγείας: Έρχονται οι τρεις αγώνες της χρονιάς ορεινού τρεξίματος!

Οι ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ανακοινώνουν την διεξαγωγή των αγώνων ορεινού τρεξίματος:

Α)SERRES ULTRA TRAIL 86km (S.U.T),
Β)VOREIA BEER SERRES TRAIL 21km (S.M.T),
C)SERRES JUICY RUN 5km (S.F.R)

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου 2021.

Το Σάββατο 17 Απριλίου 6:00πμ θα διεξαχθεί ο αγώνας Serres Ultra Trail S.U.T 86km και 4000μ θετικής υψομετρικής και την Κυριακή 18 Απριλίου 9:30πμ θα διεξαχθούν το Voreia Beer Serres Trail S.M.T 21km με 950μ θετικής υψομετρικής αλλά και το Serres Juicy Run 5km στις 9:45πμ.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τον μήνα των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
Οι αγώνες S.U.T και S.M.T θα έχουν την πιστοποίηση της I.T.R.A και οι αθλητές θα μπορούν να προσθέσουν τους πόντους των αγώνων στην προσωπική τους βαθμολογία.

Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης των Σερρων, την πλατεία Ελευθερίας και μπροστά από την είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.
Φέτος για πρώτη χρόνια θα διεξαχθεί το SERRES ULTRA TRAIL 86km S.U.T,ένας αγώνας με εκκίνηση και τερματισμό όπως προαναφέραμε το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση τον ορεινό όγκο του ΛΑΙΛΙΑ.

Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τις κεντρικές πλατείες 4 ορεινών χωριών,Ελαιώνας,Χρυσοπηγή,
Ορεινή,Ραχωβίτσα,από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλια και την πίστα,θα περάσουν απο το Μπαλτά Τσαΐρ(πλατεία των βλάχων,από τον ιστορικό βράχο της Κατιγκος,την Βυζαντινή Μονή του Τίμιου Προδρόμου που χτίστηκε το 1270μ.χ αλλά και την Βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νικολαου που χτίστηκε τον 14ο αιώνα.

Το SERRES ULTRA TRAIL 86km 4000+ (S.U.T) θα έχει 10 σταθμούς τροφοδοσίας,υδροδοσίας.Στους σταθμούς θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης ακόμη και με ΙΧ αυτοκίνητο ώστε να δουν από κοντά τους αθλητές που συμμετέχουν οι προπονητές τους,οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζομένων είναι 200. Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν κατά την περίοδο των εγγραφών και θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας.

Το Voreia Beer Serres Trail διεξάγεται φέτος για 2η χρόνια σε μια εντελώς ανανεωμένη διαδρομή,το μήκος του αγώνα είναι στα 21χλμ με 950μ θετικής υψομετρικής. Οι αθλητές θα κινηθούν προς το ορεινό χωριό Ελαιώνας σε μια κυκλική διαδρομή,που στο 80% είναι σε μονοπάτι.Ο αγώνας θα έχει 3 σταθμούς υδροδοσίας- τροφοδοσίας. Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζομένων είναι 300.

Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν κατά την περίοδο των εγγραφών και θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας.
Ο Junior αγώνας μας,το Serres Juicy Run 5χλμ έρχεται και φέτος να χαρίσει όμορφες δρομικές στιγμές σε μικρούς κ μεγάλους αλλά και σε αθλητές που λατρεύουν τα ρεκόρ. Ο αγώνας κινείται στη πόλη των Σερρών σε αστικό δρόμο με κατεύθυνση την όμορφη και καταπράσινη κοιλάδα!!!
Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζομένων είναι 500.

Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν κατά την περίοδο των εγγραφών και θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής θα γίνουν δεκτές με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην σελίδα μας:
https://www.mgspanserraikos.gr/δρομεισ-υγειασ/

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!