Δρομείς υγείας: Έτρεξαν…τη νύχτα, ζώντας τη μυστηριακή ατμόσφαιρα της πόλης!

Οι δρομείς υγείας του Πανσερραϊκού πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες, την ετήσια νυχτερινή προπόνηση στον ορεινό όγκο του Ελαιώνα, σε μια βόλτα που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός.

Πρόκειται για μια προπόνηση με σαφώς πιο… μαγευτικές ιδιότητες, αφού οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τις αισθήσεις τους, να νιώσουν την ησυχία, τη μυστηριακή ατμόσφαιρα της νύχτας και να δουν τον ήλιο να ξεπροβάλλει πάνω από την πόλη των Σερρών.

Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν πιστή πάνω σε αυτή του Serres Trail, απολαμβάνοντας ωστόσο τον φυσικό πλούτο της πόλης υπό το φως του φεγγαριού, σε μια βόλτα διαφορετική από τις άλλες.

Οι δρομείς υγείας του Πανσερραϊκού, όπως και ο έφορος του τμήματος Γιώργος Θεοχάρης, ενημέρωσαν για την πραγματοποίηση της δράσης, ευχαριστώντας άπαντες που τίμησαν με τη παρουσία τους τη βόλτα, και ευχόμενοι παράλληλα σε όλους καλό καλοκαίρι.

Αναλυτικά το μήνυμα των Δρομέων υγείας Πανσερραϊκού:

Την Παρασκευή 29 Μαΐου πραγματοποιήσαμε την ετήσια νυχτερινή μας προπόνηση στο ορεινό όγκο του Ελαιώνα, μια βόλτα μέσα στη νύχτα που πλέον έχει γίνει θεσμός. Παίξαμε με τις αισθήσεις μας, νιώσαμε την ησυχία και την μυστηριακή ατμόσφαιρα της νύχτας του δάσους και είδαμε από ψηλά να ξεπροβάλλει φωτισμένη η πόλη των Σερρών.

Η νυχτερινή βόλτα μας έγινε στη διαδρομή του SERRES TRAIL, ξεκινήσαμε από την τσιμεντένια πεζογέφυρα με πορεία προς την τεχνίτη λίμνη και ανεβήκαμε από το Γερμανικό μονοπάτι στο γραφικό χωριό του Ελαιώνα.

Αφού κάνουμε στάση για νερό στην πετρόχτιστη βρύση του χωριού ξεκινήσαμε το κατέβασμα από τον δασικό δρόμο με κατεύθυνση την κοιλάδα του ΑΙ-Γιωργη και τερματισμό στην τσιμεντένια πεζογέφυρα.

Οδηγός της προπόνησης-βόλτας ήταν ο γνωστός σε όλη την δρομική κοινότητα της χωρίς, ο Σερραίος προπονητής και αθλητής της ομάδας Sougiol Team, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΓΙΟΥΤΖΟΓΛΟΥ .

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η ανάρτηση του υπευθύνου Γιώργου Θεοχάρη:

Και φέτος καλωσορίσαμε τον ερχομό του καλοκαιριού με την καθιερωμένη νυχτερινή μας προπόνηση-βολτα στον ορεινό όγκο του Ελαιώνα.
Να ευχαριστήσουμε τον οδηγό της προπόνησης Mixalis Sougioltzoglou αλλά και όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δείτε εδώ βίντεο από τη προπόνηση

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!