Δρομείς Υγείας: Μεγάλη επιτυχία στο SERRES TRAIL RACES 2022

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το SERRES TRAIL RACES 2022, που καθιερώνεται σε μια μεγάλη δρομική εκδήλωση για την πόλη των Σερρών. Το τμήμα δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., διοργάνωσε άρτια και φέτος το Serres Trail Races, με την διεξαγωγή δυο αγώνων, το Serres Voreia Trail 22 και το SERRES CITY TRAIL 10km – Your Juice Life. Για τεχνικού λόγους δεν διεξήχθη φέτος, το Serres Ultra Trail 86,7km, που προετοιμάζεται βελτιωμένα, για την επόμενη χρονιά.

Οι συμμετοχές πήγαν εξαιρετικά και στα δυο δρομικά γεγονότα των Σερρών, με δρομείς απο όλη την Ελλάδα, που ήρθαν να απολαύσουν ένα ωραίο event. Μια σπουδαία πρωτοβουλία, που συνεχίζεται με μεράκι, απο τον έφορο του τμήματος μας, Γιώργο Θεοχάρη και τους υποστηρικτές, Στέργιο Σαπαρδάνη και Βασίλη Μέτσκα.

Καθοριστική για την διεξαγωγή του αγώνα ήταν, η συμβολή των υπόλοιπων μελών του τμήματος, καθώς και των φορέων με τους χορηγούς.

Επιτυχία στο Serres Voreia Trail 22

Ο αγώνας Serres Voreia Trail 21km άρεσε σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε. Η Σερραϊκή διαδρομή, που χαράχτηκε είναι πανέμορφη και σωστά οργανωμένη απο το τμήμα δρομέων υγείας, του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ.

Τα μέλη του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού μαζί με μια έμπειρη ομάδα εθελοντών- οι περισσότεροι ενεργοί αθλητές, πεζοπόροι και γνώστες των βουνών με εμπειρία σε αγώνες- φρόντισαν την κάθε λεπτομέρεια κερδίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των δρομέων που πήραν μέρος στον αγώνα.


Σημαντική η συμβολή των χορηγών, του Ερυθρού Σταυρού και της αστυνομίας. Ο μεγάλος νικητής του αγώνα, ο Χαράλαμπος Καλαμπούκας.
Στον αγώνα πήραν μέρος δρομείς από όλη την Ελλάδα με διαφορετικές ηλικίες!

Μεγάλη συμμετοχή στο SERRES CITY TRAIL 10km – Your Juice Life

Ο αγώνας SERRES CITY TRAIL 10km – Your Juice Life ήταν λιγότερο επίπονος αλλά συγκέντρωσε εγκωμιαστικά σχόλια απο όλους τους συμμετέχοντες και του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος!

Οι διοργανωτές που κατάφεραν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία σε δύο σημαντικούς αγώνες το Σαββατοκύριακο, το Serres Voreia Trail 22 και το SERRES CITY TRAIL 10km – Your Juice Life, έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Ευχαριστημένοι και οι διοργανωτές του συλλόγου μας, ευχαρίστησαν το κοινό τους στα social media:
Η αυλαία έπεσε και το SERRES TRAIL RACES 2022 έφτασε στο τέλος του…2 μέρες 2 αγώνες στα όμορφα μονοπάτια του ορεινού όγκου των Σερρών. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς του φίλους αθλητές που βρέθηκαν στην πόλη μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, μόνο Μόνο ευγνωμοσύνη για όλους τους εθελοντές που έδωσαν και την ψυχή τους για ολοκληρώθηκε αυτή η δρομική μας εκδήλωση. Για τους χορηγούς θα πω αυτό που λέω συνέχεια,είναι οι βασικοί αιμοδότες μας και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Και κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης μας για την άψογη συνεργασία. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και σας υποσχόμαστε ένα επόμενο SERRES TRAIL RACES πολύ καλύτερο και ομορφότερο!! ———————————————————————————Κλείνοντας επειδή μας ρωτάτε και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει,για το ατύχημα που είχε σήμερα αργά το απόγευμα ο στενός μου φίλος και συνεργάτης Σαπαρδανης Στεργιος,στα πλαίσια της αποσυναρμολόγησης των σταθερών κατασκευών της διοργάνωσης, είναι καλά στην υγεία του και σας ΣΤΕΛΝΕΙ τους εγκάρσιους χαιρετισμούς του. Να προσέχετε……
ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!