Δρομείς υγείας: Πυρετώδης προετοιμασία για το Serres Ultra Trail

Οι διοργανωτές του Serres Ultra Trail (Δρομείς υγείας ΜΓΣ Πανσερραϊκού), κινούνται αστραπιαία ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα για το μεγάλο δρομικό event του Απριλίου στη πόλη των Σερρών.

Οι τρεις αγώνες που θα λάβουν χώρα στις Σέρρες το τριήμερο 16-18 Απριλίου 2021, είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους διοργανωτές που μεριμνούν από νωρίς για να βρίσκονται όλα στην εντέλεια και να υποδεχθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες, όλους τους μεγάλους δρομείς της χώρας.

Ο έφορος των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και διοργανωτής του δρομικού event, Γιώργος Θεοχάρης μοιράστηκε με τον κόσμο φωτογραφίες από την εξέλιξη των απαραίτητων έργων-ετοιμασιών και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε και την ενημέρωση για το Serres Ultra Trail:

Η διοργάνωση ενός Ultra αγώνα είναι ένα όμορφο ταξίδι. Άλλες φορές μοναχικό, άλλες με όμορφη παρέα, άλλες διασκεδαστικό και άλλες δύσκολο κ επίπονο.

Το δικό μας ταξίδι ξεκίνησε τον Μάρτιο μέσα στη καραντίνα και θα συνεχιστεί μέχρι να έρθει η μέρα που θα σταθείτε όλοι εσείς στην γραμμή της εκκίνησης των 3 αγώνων (S.U.T 86,7km, S.M.T 21km, S.F.R 5km). Ένα 3ημερο δρομικό event που ετοιμάζουμε με πολύ μεράκι.

Σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες από την κατασκευή της αψίδας εκκίνησης κ τερματισμού! Μια αψίδα που θα περάσετε από κάτω 2 φορές. Την 1η φορά με γεμάτες τις ενεργειακές σας αποθήκες στην εκκίνηση του αγώνα. Και μια 2η φορά στον τερματισμό, που μπορεί οι ενεργειακές σας αποθήκες σε εκείνη τη φάση να είναι άδειες, όμως οι αποθήκες όμορφων στιγμών και εμπειριών της ζωής σας θα έχουνε γεμίσει!

16-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

SERRES ULTRA TRAIL 86,7 km 4000+
VOREIA BEER SERRES TRAIL 21km 1000+
SERRES JUICY RUN ń FUN 5km

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!