Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη!

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2021 στις 14 Ιουνίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της κατάκτησης του Χρυσού Eurobasket 1987 από την Ελληνική Εθνική Ομάδα, η Lions Basketball Academy του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και η εταιρία «Γατίδης Fresh» που αποτελεί τον βασικό υποστηρικτή από την ίδρυσή της, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών και με την υποστήριξη του Συνδέσμου φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ «Οι Πελαργοί», θα πραγματοποιήσουν μεγάλη «Εθελοντική Αιμοδοσία» την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρες 09:00-13.00 στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του Διοικητηρίου Σερρών (Κ. Καραμανλή 36), υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Κ.Μ.

Τόσο η εταιρία Γατίδης Fresh, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και η πρότυπη Ακαδημία Μπάσκετ του Πανσερραϊκού, αμφότεροι ως ενεργά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας, θεωρούμε καθήκον τη στήριξη του Νοσοκομείου μας και επιτακτική ανάγκη την ανταπόκρισή μας στις αυξημένες ανάγκες του σε αίμα, ιδιαιτέρως εν μέσω της πανδημίας από τον θανατηφόρο ιό SARS COVID-19. Με αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης λοιπόν, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας την προσεχή Κυριακή σε έναν ασφαλή και εύκολα προσβάσιμο χώρο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας αίμα, το πολυτιμότερο δώρο της ζωής!

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

  • Πληροφορίες – ραντεβού:

→ Lions Basketball Academy: 6949 442907 (Μιχαηλίδου Κική)

→ Γατίδης Fresh:  2321 066356 (εσωτ. κωδικός 2020)

→ Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Σερρών: 23210 94643

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!