Η πανδημία μεταθέτει το ΄΄SERRES TRAIL RACES΄΄ τον Σεπτέμβριο!

Το τμήμα των Δρομέων Υγείας του Πανσερραϊκού, που διοργανώνουν τους αγώνες ”SERRES TRAIL RACES”,  μεταθέτουν για 2η φορά το τριήμερο των αγώνων, λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:

«Οι επιδημιολογικές συνθήκες στην χώρα είναι τέτοιες που παρόλο που είμαστε αισιόδοξοι, ότι με την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Serres Trail Races από τον Απρίλιο για τον Μάϊο θα κυλήσουν όλα ομαλά, τελικά διαψευστήκαμε και η παράταση αυτή αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετή ώστε να μπορέσουμε αθλητές, εθελοντές, θεατές και οργανωτική ομάδα να ζήσουμε ένα Trail 3ήμερο που τόσο πολύ περιμέναμε.
Η αβεβαιότητα αυτή που υπάρχει λόγω της πανδημίας και τα επιδημιολογικά δεδομένα μας αναγκάζουν την εκ νέου μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του Serres Trail Races στις 24-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι επιδημιολογικές συνθήκες σε συνδυασμό με τους μαζικούς εμβολιασμούς θα είναι τέτοιες που θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ορεινό τρέξιμο.
Έτσι λοιπόν το SERRES TRAIL RACES θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα ορίζονται εκείνη την περίοδο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όσον αφορά τους αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους εως σήμερα έχουμε τις παρακάτω επιλογές:
➡️ Διατήρηση της συμμετοχής τους για τις 24-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (S.U.T και S.M.T)
➡️ Διατήρηση της συμμετοχής τους στην επόμενη διοργάνωση του 2022. (S.U.T και S.M.T)
➡️ Αντικατάσταση της συμμετοχής τους με άλλο συμμετέχοντα.(S.U.T και S.M.T)
➡️ Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στο Serres Ultra Trail θα σας αποσταλεί το δωρο του αγωνα στην κατοικία σας (ΤΕΧΝΙΚΟ FLEECE ΜΠΟΥΦΑΝ CMP)

Αναφορικά με τη διαδικασία των εγγραφών, όσον αφορά τους αγωνα Serres Ultra Trail 86,7km και Serres Voreia Beer Trail 21km θα παραμείνει ανοιχτή μόνο για την διαδικασία των προεγγραφών που θα αντικαταστήσουν τις συμμετοχές που δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στις 24-26 Σεπτεμβρίου.
Η οργανωτική επιτροπή του Serres Trail Races εύχεται σε όλους καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους και καλή επάνοδο στην κανονικότητα. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη».

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!