Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ευχαριστήρια επιστολή στους φορείς και τους χορηγούς που στήριξαν τις νεάνιδες!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3Η  ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Αδιάκοπη προπόνηση ένα ολόκληρο καλοκαίρι… προσπάθεια, πίστη, χαρά, άλλοτε απογοήτευση, κούραση… Το χάλκινο μετάλλιο είναι η επιβράβευση των κόπων και προσπαθειών των  αθλητριών, προπονητών και γονέων. Αυτή είναι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!! Και αυτά είναι τα κορίτσια μας!!  Η παράδοση συνεχίζεται!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες : Αγραφιώτη Ζωή, Θεοδωρίδου Θωμαή, Καζάκη Δήμητρα, Καραμανίδου Ελεονώρα, Καραντινίδη Μιχαέλα, Μάγειρα Αθανασία, Οικονομοπούλου Θέκλα, Τρεβλοπούλου Μαρία, Φιλέντα Κωνσταντίνα και Φλαμούρη Ευδοκία, στην προπονήτρια Φραγκάκη Αλεξάνδρα και στην κριτή Μπαλίδου Άννα.

Επίσης οι αθλήτριες μας κατέκτησαν θέσεις στην οκτάδα στο σόλο, στο ντουέτο και το ομαδικό. Στην Γενική βαθμολογία ο σύλλογός  μας βρίσκεται στην 6η θέση Πανελληνίως.

Ευχαριστούμε τους παράγοντες, τους γονείς, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Σπυρόπουλο για την συγχαρητήρια επιστολή του, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών, τους χορηγούς του τμήματος  και όλους τους Σερραίους που αγάπησαν και στήριξαν αυτό το θεαματικό αγώνισμα.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!