Κολύμβηση: Σάρωσε τα μετάλλια η Πυρίλη και η Εθνική ομάδα!

Συνεχίζεται ο θρίαμβος της Ελληνικής αποστολής στο Comen Cup της Κύπρου, με την Εθνική μας ομάδα, να κατακτά πολλά μετάλλια στην 2η μέτα τον αγώνων.

Στη γενική βαθμολογία η Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 641 βαθμούς (Ιταλία 793, τρίτη το Ισραήλ 538). Η χώρα είναι στη δεύτερη θέση και στους παίδες και στις παγκορασίδες.

Η αθλήτρια του Πανσερραϊκού, Πυρίλη, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατέκτησε κι άλλα μετάλλια, πετυχαίνοντας, παράλληλα σημαντικά ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα η Δέσποινα Πυρίλη, αναδείχθηκε 3η στα 50μ ελεύθερο Παγκορασίδων Κ13-Κ14, 3η στα 100μ ύπτιο Παγκορασίδων Κ13-Κ14 και 3η στην σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτή, με τις Παζαΐτη, Δοξιάδη, και Ρώτα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ταλαντούχα Πυρίλη πήρε το αργυρό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ200μ ελεύθερο Παγκορασίδων, με τις Αντωνία Ρακοπούλου, Μαρία Μπέσιου και Στέλλα Ρώτα, ενώ αναδείχτηκε 3η με Πανελλήνιο ρεκόρ, συμμετέχοντας στην ομάδα των Παγκορασίδων στα 4Χ100μ. ελεύθερο με επίδοση 4.02.09. Μαζί της κολύμπησαν και οι Μαρία Μπέσιου, Ειρήνη Νάτσιου και Αντωνία Ρακοπούλου.

Να θυμήσουμε οτι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο (Κυριακή, 5/6).

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!