Μπάσκετ ανδρών: «Έκλεισε» το προπονητικό επιτελείο!

Ανακοίνωση:
Ο κόουτς Ποργιόπουλος που κάθισε φέτος στο «τιμόνι» της αντρικής ομάδας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι επέλεξε τους συνεργάτες του από το ήδη υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας που διακρίθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για την επιστημονική τους κατάρτιση, την επαγγελματική τους συνέπεια, το πάθος τους για τη δουλειά και τον ακέραιο χαρακτήρα τους! Έτσι, άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο θα είναι για πρώτη φορά ο Ευάγγελος Σταματόπουλος, την καταγραφή της στατιστικής στους επίσημους αγώνες θα συνεχίσει να επωμίζεται ο Αναστάσιος Λυκίδης, ενώ ο έμπειρος και καταξιωμένος γυμναστής Θεόδωρος Καννάς παραμένει στη θέση του ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις παραπάνω γυμναστές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην Ακαδημία της ομάδας ως συνεργάτες του επικεφαλής προπονητή Κώστα Τότσιου.
Ο κ. Σταματόπουλος κατάγεται από την Αρκαδία και είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Τα τρία προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα των «λιονταριών» και εξαρχής βίωσε μαζί τους όλη τη διαδρομή από την τοπική στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Ο κ. Λυκίδης γεννήθηκε το 2000 στην Κατερίνη, φοιτά στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών και για δεύτερη συνεχή χρονιά θα κάθεται στον πάγκο καταγράφοντας τη στατιστική των «λιονταριών» στους επίσημους αγώνες τους.
Ο Δρ. Καννάς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Προπονητική Αθλημάτων» και διδακτορικό με ειδικότητα στην «Κινησιολογία», ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται πολλές πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες που ανακοινώθηκαν και δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά, αντίστοιχα. Η προπονητική του διαδρομή, κατά την οποία ασχολείται κυρίως με την αξιολόγηση και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, είναι πλούσια ξεκινώντας από το 2001 σε ακαδημίες του στίβου και του ποδοσφαίρου. Στην καλαθοσφαίριση, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, πανηγυρίζει 4 ανόδους με Σερραϊκές ομάδες, το 2009 με τους Ικάρους στην Α2, το 2014 με τον Ορφέα Ν. Σκοπού στη Γ’ Εθνική και τη διετία 2018-2020 με τα «λιοντάρια» διαδοχικά από το τοπικό πρωτάθλημα στη Β΄Εθνική. Στον Πανσερραϊκό Κρι Κρι παραμένει για τέταρτη συνεχή χρονιά ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όχι μόνο στα 3 αγωνιστικά τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό), αλλά και στην Lions Basketball Academy για παιδιά από 10 ετών και άνω.
Καλή χρονιά φίλοι μας, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!