Μπάσκετ Ανδρών: Για 5η χρονιά η Κρι Κρι στηρίζει τον Πανσερραϊκό ΜΓΣ

Η Κρι Κρι ανανεώνει τη συνεργασία της με το ανδρικό τμήμα Μπάσκετ του Πανσερραϊκός  ΜΓΣ κι έτσι για 5η συνεχόμενη χρονιά το σήμα της Σερραϊκής βιομηχανίας γάλακτος, γιαουρτιού και παγωτού θα κοσμεί τις φανέλες των παικτών.

Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι ΑΕ, αναγνωρίζοντας τη διαχρονική συμβολή του Πανσερραϊκού ΜΓΣ στην αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου, προχώρησε για 5η συνεχόμενη χρονιά στην ανανέωση της συνεργασίας της με το αθλητικό Σωματείο των Σερρών.

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι ΑΕ, Παναγιώτης Τσινάβος παρέθεσε γεύμα προς τιμή του ΔΣ, των προπονητών και των αθλητών της ομάδας, όπου ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου, ο Πρόεδρος της ΑΕΣ Μίλτος Μαντζαρίδης, ο Κωνσταντίνος Βέρρος, ο ιατρός των ομάδων Νάσος Παπαδόπουλος, ο Θεόδωρος Καντάς, ο Προπονητής Στέργιος Ποργιόπουλος, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Παναγιώτης Σπανός, οι παίκτες της ομάδας και το προπονητικό team της συμπόρευσης.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ανανέωση αυτή εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι ΑΕ, Παναγιώτης Τσινάβος, όσο και ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου.

Λίγα λόγια για την ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ:

Η εταιρεία Κρι Κρι ΑΕ είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία με ιστορία από το 1954, πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και τη τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας, με έδρα τις Σέρρες, καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους «παίκτες» του κλάδου.

Σήμερα, η Κρι Κρι ΑΕ μετά από 67 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!