Μπάσκετ Ανδρών: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ 70-57 Μαχητές Πειραματικού

Η επιστροφή του Χριστοδούλου, μετά από απουσία περισσότερο από τρεις μήνες (λογω τραυματισμού) άλλαξε άρδην την εμφάνιση των «λιονταριών» στο παρκέ. Ο ψηλός του Πανσερραϊκού μπήκε ορεξάτος στο παρκέ και με 18 συνολικά πόντους έκανε πάρτι μαζί με τον Ασημάκη (18π, 1τρ) κάτω από τα καλάθια και η ομάδα του Γιώργου Μασλαρινού πήρε στο τέλος το ροζ φύλο αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να μπαίνουν δυναμικά στο παρκέ του κλειστού, με πληθώρα επιλογών στην επίθεση, τόσο κάτω από τα καλάθια με τον Χριστοδούλου, όσο και από την περιφέρεια με τον Μπίλιο. Ετσι προηγήθηκαν 9-0 με τους αντιπάλους να πετυχαίνουν το πρώτο καλάθι πέντε λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού και το δεκάλεπτο να κλείνει ιδανικά για τους «κόκκινους» με 20-11.

Οι Μαχητές Πειραματικού στο 2ο δεκάλεπτο βλέποντας πως μέσα από την ρακέτα δεν είχαν τύχη γύρισαν το παιχνίδι τους στην περιφέρεια και με βομβαρδισμό από τρίποντα ανέτρεψαν την ροή του παιχνιδιού σημειώνοντας συνολικά 26 πόντους έναντι μόλις 11 των παικτών του Πανσερραϊκού.

Με το ημίχρονο να τους βρίσκει μπροστά στο σκορ με 31-37.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ άρχισε να «ροκανίζει» την διαφορά, με τους Μαχητές να χάνουν τα σουτ από την περιφέρεια. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν στο 29’ να βρεθούν ξανά μπροστά στο σκορ με 49-47, για να έρθει η απάντηση από τους Μαχητές με τρίποντο στην λήξη του δεκαλέπτου που τους έδωσε ξανά το προβάδισμα με 49-50.

Στο 4ο δεκάλεπτο ο Γιώργος Μασλαρινός με αλλαγές ανέκτησε τον ρυθμό στο παιχνίδι, οι «κόκκινοι» ξαναπέρασαν στο 32’.20’’ πάλι μπροστά στο σκορ με 55-52. Ακολούθησε ένα τρίλεπτο όπου και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες στην επίθεση με τον Πανσερραϊκό να ξαναβρίσκει την ευστοχία του στο 35’.14’’ και να ξεφεύγει με 58-52 με τους Μαχητές στη συνέχεια να πετυχαίνουν τρίποντο και να μειώνουν την διαφορά σε 58-55. Στο σημείο αυτό υπήρξε τραυματισμός του Κουτσοκώστα κάτω από το μάτι σε μία διεκδίκηση, οι διαιτητές μετά από … «σύσκεψη» έδωσαν εσκεμένο, με τους Μαχητές να ευστοχούν στην μια από τις δύο βολές και το ταμπλό να γράφει 58-56 (38’.00). Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Πανσερραϊκού πρεσάροντας σε όλο το γήπεδο τους ανάγκασαν να υποπέσουν σε συνεχόμενα λάθη και ξέφυγαν στο σκορ με διαδοχικά εύκολα καλάθια κάνοντας ένα σερί 12-0, με τους αντιπάλους να μειώνουν στο τέλος με μια ελεύθερη βολή στο τελικό 70-57.

Κορυφαίος από τα «λιοντάρια» ο επανακάμψας Χριστοδούλου με 18π, ενώ τον ακολούθησε και ο Ασημάκης (18π, 1τρ) που έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι  διεξήχθη κεκλισμένων των θυρών λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού (τα μέτρα προβλέπουν φιλάθλους στο 10% των θέσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου δηλαδή στο ΔΑΚ μόλις 30 θέσεις για φιλάθλους), οπότε η διοίκηση για να αποφύγει «παρεξηγήσεις» και προστριβές με τους φίλους της ομάδας αποφάσισε να γινει χωρίς θεατές. Υπήρξε απευθείας μετάδοση του παιχνιδιού με livestreaming από το serrespost.gr, καθώς και φωτογραφική κάλυψη από το anexartitos.gr

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ-Μαχητές Πειραματικού 70-57

  • Διαιτητές Παπαγερίδης-Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Δραγκίογλου)
  • Τα Δεκάλεπτα 20-11,31-37ημιχ.49-50, 70-57 ΤΕΛΙΚΟ
  • Γραμματεία Γρηγοριάδου-Κίναλη-Θεοφανίδου
  • ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ (Μασλαρινός) Ασημάκης 18(1) Χριστοδούλου 18, Ντίνος 10 Στεφανίδης 9 Μπίλιος 8(2) Χαρίτογλου 6(2) Γεωργιανός 2 Γκούτζιας Γουνάς, Δατσιάδης  Δημητρακάς Κεραμάρης
  • ΑΕΠΣ Μαχητές Δόξα Πεύκων (Χατζουλης) Νώτης 18  Πετράκης 16(4) Γεωργίου 9(3) Κόνσουλας 6(1) Ματενίδης 4, Παπασάβογλου Α 3(1) Κουτσοκώστας 1 Βαϊντερλής, Καραγιώργος Κόκκινος, Μισαϊλίδης Μπάδης

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!