Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Γέφυρα – Πανσερραϊκός STIHL (Playoffs Ανόδου)

Γέφυρα – Πανσερραϊκός STIHL

(5/4-18:30)

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 18:30, με την ομώνυμη ομάδα, για την 1η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, με τον Πανσερραϊκό STIHL, να καταλαμβάνει την 3η θέση του 4ου ομίλου (14-6 ρεκόρ) και να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας, την Γέφυρα με την σειρά να είναι στο 1-1. Για την πρόκριση στην επόμενη φάση χρειάζονται 3 νίκες.

Το απόγευμα της Δευτέρας γνωστοποιήθηκε και το πρόγραμμα της Β’ φάσης, με τα “λιοντάρια” να μαθαίνουν τις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη μετά την αδιάφορη βαθμολογικά ήττα στην Ξάνθη από τον Λεύκιππο, έχει αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο παιχνίδι και ετοιμάζεται για τα playoffs ανόδου.

Ο Πανσερραϊκός STIHL δεν είχε πολλές ημέρες στην διάθεση του για να προετοιμάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά είναι πανέτοιμος για την πρώτη “μάχη” στην Θεσσαλονίκη. Οι “κόκκινοι” θέλουν να επαναλάβουν ότι έκαναν και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκη) και να βάλουν βάσεις πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα, με τους ίδιους στόχους σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 5/4 και ώρα 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας με διαιτητές τους Ελευθεριάδη – Μαραμή – Γεωργούλη.

Η σειρά (1-1) έχει ως εξής: 

5/4  Γέφυρα – Πανσερραϊκός  18:30

8/4  Πανσερραϊκός – Γέφυρα  17:00

12/4  Γέφυρα – Πανσερραϊκός  18:30  (εφόσον χρειασθεί)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!