Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Γέφυρα (15/10-17:00)

Ο Πανσερραϊκός STIHL υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (15/10, 17:00) στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” την ανανεωμένη ομάδα της Γέφυρας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το παιχνίδι Κυπέλλου και χωρίς προβλήματα (δεν είναι διαθέσιμος μόνο ο Νικολόπουλος) και με τον κόσμο στο πλευρό του, τα «λιοντάρια», μετά την ήττα στην πρεμιέρα απο τον Μακεδονικό και με τον άδικο τρόπο που ήρθε, θέλουν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς την φετινή χρονιά, αφού την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό. Οι “κόκκινοι” είχαν δυο ημέρες στην διάθεση τους ώστε να προετοιμαστούν για τον αγώνα πρωταθλήματος με στόχο να παρουσιάσουν ξανά το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Συγκέντρωση και πάθος είναι αυτά που επισήμανε ο προπονητής Γιάννης Κακιούζης, που θέλει να δει την ομάδα του να παίζει την ίδια άμυνα και να επιβάλει τον ρυθμό της όπως την Τετάρτη κόντρα στην ΔΕΚΑ.

Δείτε σε live streaming απο το YouTube, στο διαδυκτιακό κανάλι του Πανσερραϊκού, Panserraikos MGS, τον αγώνα του Πανσερραϊκου STIHL με την Γέφυρα, το Σάββατο στις 17:00, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!