Μπάσκετ Γυναικών: Δήμος και Αντιπεριφέρεια στηρίζουν τις «Λιονταρίνες»

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 21/9 αντιπροσωπία από παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στον Δήμαρχο Σερρών και στον Αντιπεριφερειάρχη.

Τα κορίτσια συνόδευε ο έφορος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Δημήτρης Γιαννάκης.

Αρωγός ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης στην ομάδα

Πρώτος σταθμός το Δημαρχείο Σερρών όπου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχτηκε τις παίκτριες στην αίθουσα συσκέψεων του Δήμου και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί τους. Υποσχέθηκε πως ο Δήμος θα είναι δίπλα στην ομάδα (σ.σ. η οποία είναι η μόνη στο νομό που αγωνίζεται στην πιο υψηλή αγωνιστική κατηγορία (Α2 Εθνική) από όλες τις ομάδες) μάλιστα όπως τόνισε στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, όπου οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές, η στήριξη αυτή είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Συμβολικά δε αγόρασε δύο κάρτες διαρκείας της ομάδας (παρ’όλο που δεν μπορεί να γίνει η χρήση τους λόγω των μέτρων)

Στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Σπυρόπουλο

Δεύτερος σταθμός το Διοικητήριο όπου η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και υπήρξε συνομιλία για την αγωνιστική δράση της ομάδας και τους στόχους που έχει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε να συμπαρασταθεί στην ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί και μάλιστα παρ’όλο που δήλωσε λάτρης του ποδοσφαίρου, δεν παρέλειψε να εκδηλώσει την επιθυμία να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ των κοριτσιών, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Συμβολικά δε αγόρασε μια κάρτα διαρκείας των αγώνων μπάσκετ της ομάδας, δίνοντας κι αυτός όπως ο Δήμαρχος την έμπρακτη στήριξη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!