Μπάσκετ Γυναικών: Παναθλητικός – Πανσερραϊκός STIHL 78-52

Ο Πανσερραϊκός STIHL πάλεψε για την άνοδο και τον τίτλο, με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στον Παναθλητικό αλλά δεν τα κατάφερε και η ομάδα των Συκεών επικράτησε με σκορ 78-52 και απο του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών.

Τα «λιοντάρια» προετοιμάστηκαν για την μεγάλη μάχη και έψαχναν μια εμφάνιση γεμάτη πάθος και δύναμη, όπως αυτή του αγώνα των Σερρών που έφερε την σειρά στο 1-1. Ο Παναθλητικός όμως, μπήκε απο νωρίς σε θέση οδηγού, με σχεδόν διψήφια διαφορά και έκοψε την φόρα της Σερραϊκής ομάδας που έμεινε στάσιμη στο επιθετικό παιχνίδι, σαφώς επηρεασμένη κι απο τον τραυματισμό της Καλαμπάκου, που αποχώρησε απο το ματς, με πρόβλημα στο ζυγωματικό. Το ημίχρονο έκλεισε 41-28.

Ο Πανσερραϊκός στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου έσφιξε την άμυνα και βρήκε ψυχολογία στην επίθεση κατεβάζοντας την διαφορά στους -8 αλλά η αντεπίθεση δεν συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η περίοδος να κλείσει στο 54-41. Στην τελευταία περίοδο το ξέσπασμα που έψαχνε το προπονητικό δίδυμο των παικτριών του Πανσερραϊκού δεν ήρθε και το ματς άνοιξε κι άλλο στο σκορ, με τον Παναθλητικό να επικρατεί 78-52.

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού STIHL:

  • Ευχαριστεί την Διοίκηση του Παναθλητικού για την άψογη φιλοξενία στον τρίτο τελικό και συγχαίρει την ομάδα των Συκεών για την άξια και δίκαιη άνοδο της, στην Α1 Εθνική κατηγορία.
  • Σχετικά με την διαιτησία του σημερινού αγώνα που έκρινε άνοδο στην μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία, επιφυλασσόμαστε, για οποιοδήποτε σχόλιο, αφού πρώτα δούμε την έκθεση του παρατηρητή αγώνα.
  • Συγχαρητηρία σε όλες τις παίκτριες μας και το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθεια όλη της χρονιάς που έφτασαν ένα παιχνίδι μακριά απο την άνοδο και είναι πρωταθλήτριες στις καρδιές μας.
  • Συγκινητικός ο κόσμος του Πανσερραϊκού και άξιζει πολλά συγχαρητηρία που με την παρουσία του και την φωνή του κέρδισε ξανά την μάχη της εξέδρας.
  • Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!