Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game Πανόραμα – Πανσερραϊκός ΜΓΣ

Πανόραμα – Πανσερραϊκός ΜΓΣ (30/10-14:45)

 

Ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται στην Θεσσαλονική, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στις 14:45, με την ομάδα του Πανοράματος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.


Η ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκού ρίχνεται και πάλι στην μάχη του πρωταθλήματος, μετά το ρεπό, έχοντας ήδη πανηγυρίσει την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης. Οι “ερυθρόλευκες» ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν το Πανόραμα το μεσημέρι της Κυριακής (14:45) με στόχο το 2/2.

Οι γηπεδούχες προέρχονται από ήττα στην Ξάνθη, ενώ την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν εντός έδρας τους Πάνθηρες. Πρόκειται για μια ομάδα, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της και έχει ενισχυθεί με 2 ποιοτικές παίκτριες (Ζουμπούλη, Αϋτζή). Ο προπονητής Πασχάλης Ρούλης, θα περιμένει μέχρι τέλους την Νίκη Χωλοπούλου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί η Γκέγκα.

Το παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την ομάδα μας, να επιδιώκει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, μακριά απο τις Σέρρες, σε μια δύσκολη έδρα.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!