Ο Πανσερραϊκός εισέρχεται στην εποχή των E-sports!

Γνωστοποίηση:

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός   σας  γνωστοποιεί,  την  δημιουργία  τμήματος  Ηλεκτρονικών Αθλημάτων (e-sports), με υπεύθυνο  έφορο του τμήματος, τον κ. Θεόδωρο Γηρούση .

« Το Esports (ηλεκτρονικός αθλητισμός) είναι μια μορφή αθλητικού διαγωνισμού χρησιμοποιώντας ψηφιακά μέσα. Τα Esports αφορούν την μορφή οργανωμένων ομαδικών διαγωνισμών μέσω βιντεοπαιχνιδιών μεταξύ παικτών, μεμονωμένων ή και ως ομάδες.

Ο όρος “esport” προέρχεται από τον πιο τεχνικό όρο “ηλεκτρονικά αθλήματα”. Στην πιο απλή του δομή, τα esports είναι διοργανωμένοι διαγωνισμοί που χρησιμοποιούν βιντεοπαιχνίδια για πολλούς παίκτες, όπου οι παίκτες και οι αντίστοιχες ομάδες τους αγωνίζονται για κάποιο βραβείο. Ανάλογα με την εκδοχή, το πρωτάθλημα μπορεί να είναι μια υπερ-ανταγωνιστική ατμόσφαιρα, η οποία εκτείνεται από περιοχή σε περιοχή σε παγκόσμια κλίμακα, ή μπορεί να είναι πιο λαϊκή ».

Το τμήμα αφορά όλα τα ηλεκτρονικά αθλήματα, η έναρξη όμως γίνεται με το ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσουν  αργότερα και άλλα ηλεκτρονικά αθλήματα.

Για πληροφορίες  στα γραφεία του  ΜΓΣ  Πανσερραϊκός,  Κερκύρας 2  τηλ. 2321025401  και  στον  έφορο κ. Γηρούση  Θεόδωρο  τηλ. 695 999 0814.


newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!