Ποδόσφαιρο: Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών, ευαισθητοποιεί με ένα κοινωνικό μήνυμα, τον φίλαθλο κόσμο της χώρας μας και συνολικά την Ελληνική κοινωνία, σε μια εποχή, όπου οι ηθικοί φραγμοί απέναντι στα παιδιά σπάνε και οι πολύτιμες αξίες της ζωής, καταπατούνται.

Μαζί με τον οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού», ο Πανσερραϊκός, θα μεταδώσει το μήνυμα «Γιατί δεν αντιδράς;», μέσα απο 24 παιδιά, τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, του φιλοξενούμενου Ηρακλή και τους διαιτητές, πριν απο την σέντρα του αγώνα της 3ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Betsson Super league 2.

Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι μας, σε ένα φαινόμενο που –δυστυχώς- συναντάται συχνά και στη χώρα μας, με υποθέσεις που συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Εγκλήματα που συντελούνται μέσα σε σπίτια και κοινωνίες και μόνο ελάχιστες περιπτώσεις ζητούν βοήθεια. Ο θυμός, η ντροπή, η ενοχή αλλά και ο φόβος των παιδιών τα οδηγεί να μην αποκαλύπτουν το τι τους συμβαίνει.

Ας αντιδράσουμε όλοι μας!

Μια ωραία πρωτοβουλία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, που αγκαλιάζει με ευαισθησία όλα τα κοινωνικά θέματα, προβάλλοντας την σημασία τους, μέσω του αθλητισμού. Πριν απο μια εβδομάδα, σε συνεργασία με τις «κόκκινες ακαδημίες» και τον ερασιτέχνη είχε διοργανωθεί το τουρνουά κατά της φτώχειας και της πείνας συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών!

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!