Τεχνική Κολύμβηση: Στους κορυφαίους της ΚΟΕ οι Κόκκινος-Δαβίτης-Καρδάκος

Σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του “Athens Marriott Hotel”, η ΚΟΕ τίμησε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στις επί μέρους κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς (2022), σε όλα της τα αθλήματα, αλλά και των πρωταγωνιστών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021).

Στα “Aquawards” βραβεύθηκαν διακριθέντες –μαζί με τους προπονητές τους- σε συνολικά 20 κορυφαίες διοργανώσεις. Παρόντες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο ΓΓ της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιπούσης, η πρόεδρος ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, αθλητικών ομοσπονδιών και φορέων, σύσσωμο το ΔΣ της ΚΟΕ, αθλητές, προπονητές και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο οικοδεσπότης πρόεδρος του ΔΣ της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.


Βραβεύτηκαν οι Σερραίοι αθλητές Ευάγγελος Καρδακος και Νικόλαος Δαβιτης καθως επίσης και ο προπονητής τους Δημήτριος Κοκκινος απο την κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) για τις διακρίσεις τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του Ποζναν.


Ο Ευάγγελος Καρδακος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ bifins και επίσης το χάλκινο στην σκυταλοδρομία 4×100 mixed. Ο Νικόλαος Δαβιτης είχε κατακτήσει δυο αργυρά μετάλλια στα 50μ επιφάνειας και 50μ άπνοης και δυο χρυσα με τις σκυταλοδρομίες 4×100 και 4×200.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!