Τρίαθλο-Ποδηλασία: Σπουδαίες συμμετοχές για του μικρούς αθλητές!

Οι αθλητές και οι αθλητριες (λιλιπούτειοι και… μεγαλύτεροι) του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. έδωσαν δυναμικό παρών σε πολλές και διαφορετικές διοργανώσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αποτυπώνοντας το διαμέτρημα της δυναμικής που έχει η ομάδα!
Η αρχή έγινε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης όπου διεξήχθη το πρωτάθλημα δρόμου σιρόκου μικρών κατηγοριών. Οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας «κοκκίνισαν» την πίστα καρτ και με σπουδαίες εμφανίσεις διακρίθηκαν ως εξής:
Στην κατηγορία μινι μικρά:
Πρωταθλητής βορείου Ελλάδος και 1η θέση: Παύλος Καραγιαννιδης
2η θέση: Χριστόφορος Ιωαννιδης
5η θέση: Γεωργιος Βαρωσης
Στην κατηγορία μινι μεγάλα:
2η θέση Νικόλαος Θεοδωριδης
Στην κατηγορία παμπαίδων:
7η θέση Ιωάννης Φιλιππιδης
Η συνέχεια δόθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλιου, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά το Enduro Bike. Εκεί στον αγώνα Chamois Ride της σειράς enduring Greek Series αγωνίστηκαν οι αθλητές μας Γιάννης Τουτκας και Ραφαηλ Τσαντσανης, οι οποίοι ήταν φανταστικοί και, παρα τις πτώσεις τους, έκοψαν την ανάσα στους παρευρισκόμενους με τον εντυπωσιακό αγώνα τους!
Τα σύνορα της Ελλάδας αποδείχθηκαν για ακόμα μια φορά ανήμπορα να περιορίσουν την αγωνιστικότητα και τη δύναμη του τριαθλητη μας Nikos Nakou! Μαζί με το support team του ταξίδεψε στο Βελιγράδι, όπου αγωνίστηκε στην απόσταση 70.3 Ironman και παρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες επέδειξε την εξαιρετική του κατάσταση, κερδίζοντας τη 2η θέση στην κατηγορία του και την 14η overall!
Τέλος, ο Πανσερραϊκός στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια της ΕΠΣΜΑΘ και του Μαχητής Bike Riders Σερρών στον 1ο ποδηλατικό γύρο της Βισαλτιας, που διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με αφετηρία και τερματισμό τη Νιγριτα. Οι μεγαλύτεροι αθλητές μας προσκάλεσαν και τους ποδηλατες φίλους τους, και έφτιαξαν μια μεγάλη ποδηλατική παρέα που ποδηλατησε στην περιοχή της Βισαλτιας!
Η ποδηλατική παρέα οργανωθηκε από τον έφορο του τμήματος ποδηλασίας Alexandros Karagiannidis, ο οποιος μαζί με τους Γιωργος Κυριάζης, Apostolos Chaitidis, Katos Ioannis, Δημήτρη Κοτζαμπασιδη, Stergios Poulios, Αντωνης Σταγκος και Evangelia Douma απόλαυσαν τον αγώνα!
Μάλιστα η Evangelia Douma κατέλαβε τη 2η θέση γυναικών!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και όσους στηρίζουν τις προσπάθειες τους!
RACE System
Panserraikos MGS.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Καλύτερος, Keramidaris Marine, Κλειδομάνια, Γατίδης Fresh, Ποδήλατα Λαζαρίδης – Podilata Lazaridis, Ροδιά – Παιδικός Σταθμός, Μαγικός Πλανήτης, Acs Courier Serres.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!