Αθλητική Ρομποτική: Ξεκινούν τα μαθήματα για αγόρια-κορίτσια και ενήλικες

Έναρξη μαθημάτων για το Τμήμα Αθλητικής Ρομποτικής (Robotic-Sports) του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Το πρώτο επίσημο τμήμα Αθλητικής Ρομποτικής – ΜΓΣ Πανσερραϊκός στην Ελλάδα, ξεκινά για δεύτερη χρονιά  τα τμήματα εκμάθησης για κορίτσια και αγόρια, από 6 ετών και άνω. Παράλληλα φέτος για πρώτη φορά θα ξεκινήσει και τμήμα ενηλίκων .

Η αθλητική ρομποτική, εκτός από το να προάγει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, είναι  το μοναδικό άθλημα το οποίο δεν κάνει σε κανένα επίπεδο  διάκριση στα  αγόρια και τα κορίτσια. Για την Ελλάδα είναι ένα νέο άθλημα που  κάνει τους αθλητές του να  υιοθετούν ουσιαστικά την επιστημολογία σαν κομμάτι της μετέπειτα ζωή τους δημιουργώντας άξιους νέους με κριτική σκέψη προσφέροντας τους όχι μόνο απαραίτητες δεξιότητες για την εποχή τους αλλά και δίνοντας τους τα κίνητρα να διαπρέψουν.

Τα αθλήματα ρομπότ είναι αθλήματα όπου αντί για μπάλες , κορύνες , τόξα , κανό κ,α, οι αθλητές χρησιμοποιούν ως μέσο απόκτησης δεξιοτήτων και επίδειξης, ένα ρομπότ, κάτι που αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για την εποχή μας ιδιαίτερα για τους νέους οι οποίοι μεγαλώνουν με την τεχνολογία .

Έφορος του τμήματος Αθλητικής Ρομποτικής του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, είναι ο κ. Τσελέπης Εμμανουήλ.

Έναρξη Εγγραφών

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Αθλητικής Ρομποτικής του ΜΓΣ Πανσερραϊκός έχουν ξεκινήσει. Καινούρια αθλητική περίοδος, καινούριες εμπειρίες, καινούριοι στόχοι. Έλατε στον Πανσερραϊκό με τους μοναδικούς πιστοποιημένους προπονητές (Π.Θ.) Αθλητικής ρομποτικής για την Ελλάδα:

Γρηγόρη Καλογιαντσίδη, Γιώργο Μιλή και Μαρία Τσιαπαρίδου .

Γίνε μέλος της Αθλητικής οικογένειας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, με ένα νέο άθλημα.

Κάνε εγγραφή με 1 κλικ στον σύνδεσμο:

 Φόρμα εγγραφής

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο : 2321025401 και 695 5813 445.

Οι προπονήσεις γίνονται σε αίθουσα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας 62125 Σέρρες. Τηλ. 23210 52592

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!