Αλπικό σκι: Η αποδοτική προετοιμασία του Μαρμαρέλλη στην Αυστρία

Ως γνωστόν, ο αθλητής του συλλόγου, Χρήστος Μαρμαρέλλης, βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Αυστρία, προετοιμάζοντας υπό τις καλύτερες συνθήκες τον ευατό του (πνευματικά και αγωνιστικά) για τους σημαντικούς αγώνες του χειμώνα.

Οι εγκαταστάσεις του Hintertuxergletscher όπου προπονήθηκε ο 18χρονος σκιέρ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού εκτός από εντυπωσιακές, ήταν και οι ιδανικότερες για μια προετοιμασία υψηλού επιπέδου.

Ο Χρήστος εμφανίζεται σίγουρος για τη καλή δουλειά που έγινε στην Αυστρία με τον προπονητή του και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας, μένοντας ευχαριστημένος τόσο από την απόδοση που είχε στις προπονήσεις (έχοντας και το προνόμιο να συνυπάρχει με κορυφαία ονόματα του χώρου), όσο και από τις καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην αυστριακή πόλη.

Παράλληλα, ικανοποίηση υπάρχει και από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του χιονοδρομικού το νέο κύμα της πανδημίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα ήταν αυστηρά και τηρήθηκαν από όλους, ελέγχοντας έτσι τη κατάσταση σε μεγάλο βαθμό ενώ την ίδια ώρα άλλα χιονοδρομικά στην Αυστρία είχαν κλείσει λόγω των αυξημένων κρουσμάτων.

Ο Χρήστος Μαρμαρέλλης, μιλάει για την εμπειρία που βίωσε στις προπονήσεις στην Αυστρία:

“Οι προπονήσεις εξελίχθηκαν καταπληκτικά, ήταν πολύωρες και πολύ αποδοτικές. Οι συνθήκες του χιονοδρομικού μας το επέτρεψαν αυτό αφού σχεδόν καθημερινά είχε ήλιο και όχι ιδιαίτερο κρύο.

Το πρόγραμμα στο καμπ ήταν πολύ κουραστικό αφού πέρα από την πρωινή προπόνηση υπήρχε και η απογευματινή, η οποία ήταν τρέξιμο στα μονοπάτια του βουνού.

Στην Αυστρία τα κρούσματα ήταν πολλά ωστόσο στο χιονοδρομικό τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας και μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς χώρους ενώ άλλα χιονοδρομικά είχαν κλείσει λόγω πολλών κρουσμάτων.

Το χιονοδρομικό είναι καθαρά αθλητικό και όχι τόσο τουριστικό. Προπονηθήκαμε με παγκοσμίου επίπεδου αθλητές από κάθε ήπειρο. Το επίπεδο της εθνικής μας είναι και αυτό ανεβασμένο και υπάρχει κλίμα ομαδικότητας και αλληλοβοήθειας ανάμεσα και στα νέα παιδιά που απαρτίζουν για πρώτη φορά την εθνική ομάδα.”

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!