Βόλεϊ Γυναικών: Πανσερραϊκός ΜΓΣ – ΓΑΙΑ Δράμας 3-0 Σετ

Πανσερραϊκός ΜΓΣ – ΓΑΙΑ Δράμας 3-0 Σετ

Η ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκου Μ.Γ.Σ. πανηγύρισε τη νίκη, κόντρα στην ΓΑΙΑ Δράμας με 3-0 σετ, στο ΔΑΚ Σερρών, για την 2η αγωνιστική της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ στον Δυτικό Όμιλο.

Ο Πανσερραϊκός, συνέχισε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα του βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ, αφού επικράτησε της Γαίας Δράμας με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Γιώργου Βαλσαμάκη πρόσφεραν θέαμα στο τάραφλεξ και ενθουσίασαν το Σερραϊκό κοινό, που προσήλθε στο κλειστό της Κοιλάδας για να χειροκροτήσει τα «λιοντάρια».

Η δεύτερη «καθαρή» νίκη, χωρίς απώλειες στα ΣΕΤ, δίνει πλεονέκτημα στον Πανσερραϊκό και την πρώτη θέση στην βαθμολογία μέχρι στιγμής με 6 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική, στις 16 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί το μεγάλο Σερραϊκό ντέρμπι κόντρα στον ΑΟΣ, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι τυπικά φιλοξενούμενες, στις Σέρρες.

Τα στοιχεία:
Τα ΣΕΤ: 25-7, 25-19, 25-11
ΜΓΣ Πανσερραϊκός (Βαλσαμάκης): Γκίκα Κοτλή Κυριαζή Μιχαλακίδου Μπεγκά Νικολά Νταμζή Παπαϊωάννου Ρωμανά Σεκλειζιώτη Ταχτσή.
Γαία Δράμας: Αποστολίδου Αφεντούληίδου Βογιατζή Γιαγκίδου Γιανν Δημάση Κομσίου Λασκαρίδου Μαυριδου Νέδη Νταλιάνη Παπαδοπούλου Παυλίδου.

 

Τα Αποτελέσματα

ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΓΑΙΑ Δράμας 3-0
Καβάλα – Αμυγδαλεώνας 0-3
ΓΣ Δράμας – ΑΟ Σερρών (9/12)

 

Η Βαθμολογία:

1 Πανσερραϊκός 6

2 ΓΣ Δράμας 3

3 ΑΟ Σερρών 3

4  Αμυγδαλεώνας 3

5 Καβάλα 0

6 Γαία Δράμας 0

Η επόμενη αγωνιστική (16/12)

ΑΟ Σερρών – ΜΓΣ Πανσερραϊκός
Αμυγδαλεώνας –  ΓΣ Δράμας
ΓΑΙΑ Δράμας – Καβάλα

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!