Γιάννης Μαρμαρέλλης: Το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας μπορεί να αναπτύξει τα χειμερινά σπορ!

Ο έφορος του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, στο Αλπικό σκι, κ. Γιάννης Μαρμαρέλλης μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, μετά την εκλογή του, ως δεύτερος σε ψήφους, στο νέο ΔΣ της ΕΟΧΑ. Ο ίδιος ασχολείται με τα χειμερινά σπορ απο το 1977 και έχει περάσει απο όλα τα στάδια, ενος ανθρώπου που αγαπά πραγματικά τον αθλητισμό.

Ήταν αθλητής, προπονητής και τώρα παράγοντας. Πλέον καμαρώνει για τα παιδιά του, τον Χρήστο και την Φανή, που έχουν πάρει το δικό του «μικρόβιο» για τα σπορ στο χιόνι και διαπρέπουν στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Ως έφορος Πανσερραϊκού ΜΓΣ και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, έχει όραμα για την επόμενη μέρα των χειμερινών αθλημάτων στην χώρα μας αλλά και το νομό Σερρών!

Η εκλογή μου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ΕΟΧΑ, αποτελεί τιμή για το πρόσωπο μου και τον σύλλογο του Πανσερραϊκού ΜΓΣ και ευχαριστώ όλους, όσοι με εμπιστεύτηκαν, ώστε να εκλεγώ μετά απο χρόνια, ξανά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. 44 χρόνια υπηρετώ τα χειμερινά σπορ και η εκλογή μου, αποτελεί αναγνώριση, για την ενασχόληση μου τόσο στα διοικητικά και όσο και στα αγωνιστικά δρώμενα των αθλημάτων στο χιόνι. Ελπίζω οτι όλοι μαζί, στη νέα διοίκηση, θα προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον, για να αναπτύξουμε κι άλλο τα χειμερινά σπορ στην χώρα μας.

Είμαι αισιόδοξος οτι για την περιοχή μας και το νομό Σερρών, θα καταφέρουμε να διαδώσουμε κι άλλο τον χειμερινό αθλητισμό. Ο νέος πρόεδρος κ. Νικητίδης και τα υπόλοιπα μέλη της ομοσπονδίας ενδιαφέρονται για την διεξαγωγή διοργανώσεων σε όλη την Ελληνική περιφέρεια, για την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών και φυσικά τον εκσυγχρονισμό ή την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο δύσκολο κι αν είναι. Προσωπικά, θέλω στις Σέρρες, να προσελκύσουμε χειμερινές αθλητικές διοργανώσεις, δίνοντας ζωή και στο δικό μας χιονοδρομικό κέντρο, ώστε να τονωθεί και η τοπική οικονομία.

Η κατάσταση που ζούμε είναι προσωρινή και ελπίζω με υγεία και όνειρα, να εκπληρώσουμε τις φιλοδοξίες μας.

 

 

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!