Δρομείς υγείας: Ενημέρωση και σωστός προγραμματισμός στο Serres Ultra Trail (photos)

Η προετοιμασία των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού για το μεγάλο δρομικό event που διοργανώνουν στη πόλη των Σερρών συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Οργανωτικά υπάρχει μεγάλη συνέπεια και όλα βαίνουν βάσει προγραμματισμού. Σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης αποτελούν και οι εθελοντές που θα συνεισφέρουν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ο καταμερισμός εργασιών έχει ξεκινήσει και με τη σωστή καθοδήγηση από τους διοργανωτές πλαισιώνονται όλα τα απαραίτητα πόστα. Παράλληλα η δουλειά δεν σταματά ποτέ με τις υλικοτεχνικές εργασίες να δέχονται ειδική μέριμνα. Προτεραιότητα αποτελεί και η φροντίδα των συμμετεχόντων, γι’αυτό στον τερματισμό θα υπάρχουν κρεβάτια και φυσιοθεραπευτές της πόλης που θα παρέχουν 15% μυϊκό χαλάρωμα στους αθλητές.

Διαβάστε την ενημέρωση του εφόρου των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, κ.Γιώργου Θεοχάρη για τους εθελοντές και δείτε φωτογραφικό υλικό από τη προετοιμασία των διοργανωτών.

Όπως σε όλα τα στάδια του αγώνα πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός έτσι και στην ομάδα των εθελοντών προχωράμε βήμα-βήμα.

Για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο Serres Ultra Run 86,7χλμ (S.U.T)οι σταθμοί τροφοδοσίας-υδροδοσίας είναι πολύ σημαντικοί.

Η πλαισίωση των σταθμών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Είναι 10 σταθμοί άρα θα υπάρχουν 10 ομάδες.

Σας αναφέρω τι έχει ολοκληρωθεί μέχρι τώρα όσον αφορά τις ομάδες και τους υπευθύνους των σταθμών.

ΣΤΑΘΜΟΣ
1)ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ 10χλμ (ΚΕΝΟ)
2)ΕΛΑΙΩΝΑΣ 16χλμ (ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
3)ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ 24χλμ (ΚΡΑΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
4)ΟΡΕΙΝΗ 32χλμ (ΙΧΤΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ)
5)ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ 40χλμ (ΣΑΡΡΙΔΟΥ ΖΩΗ Φ.Ο.Σ)
6)ΛΑΙΛΙΑΣ 48χλμ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΛΑΙΛΙΑΣ)
7)ΒΡΟΝΤΟΥΣ 60χλμ(ΤΣΙΟΤΣΙΑΛΑΣ)
8)ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ 65χλμ (ΟΙΚ.ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ)
9)ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ 70χλμ (ΣΤΟΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ)
1)ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ 80χλμ (ΚΕΝΟ)

Εάν κάποιος επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο στον αγώνα ως εθελοντής, μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του αγώνα, κ.Γιώργο Θεοχάρη.

 

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!