Δρομείς υγείας: Η δύναμη, η ελπίδα και τα καλύτερα χιλιόμετρα της ζωής τους! (pics)

Η αλληλεγγύη είναι ένα από τα μεγάλα τους ατού. Ο τρόπος να δίνουν δύναμη και ελπίδα σε αυτούς που το χρειάζονται. Αυτό, επιχείρησαν και εχθές (22/11) οι δρομείς υγείας του συλλόγου. Προεξάρχοντος του εφόρου Γιώργου Θεοχάρη και του αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, Απόστολου Βαφειάδη, οι δύο αθλητές έτρεξαν μέσα στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας. Στόχος τους να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των νοσηλευτών, γιατρών και ανθρώπων που δοκιμάζονται καθημερινά από την επιδημιολογική κρίση.

Όπως εκμυστηρεύεται ο Γιώργος Θεοχάρης ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής του, τα ομορφότερα 42,195 μέτρα που έχει τρέξει!

“Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορέσαμε έστω και λίγο, ότι με το να τρέξουμε έναν μαραθώνιο (42,195μ) μέσα στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, δώσαμε δύναμη σε όλους του νοσηλευτές, γιατρούς, ανθρώπους του ΕΚΑΒ που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα αντιμετωπίζοντας το Covid. Επίσης να δώσαμε ελπίδα σε αυτούς που νοσηλεύονται και κουράγιο σε όλους αυτούς που έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο λόγω της πανδημίας.

Μια δρομική εμπειρία που όμοια της δεν έχω ξαναζήσει. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς που μέσα από το νοσοκομείο μας χειροκροτούσαν, αλλά θέλω να τους πω ότι το χειροκρότημα ανήκει σε αυτούς.

Δεν μπορώ να παραλείψω την τεράστια βοήθεια που είχαμε από το Μοντεσσοριάνο Παιδικό Κολέγιο, ειλικρινά χωρίς εσάς τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Ευχαριστούμε τέλος τον Δήμο Σερρών, την διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών αλλά και την οργανωτική επιτροπή του Athens Marathon για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.

Τα καλύτερα 42195μ της ζωής μου!”

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!