Δρομείς υγείας – Πέπη Δημητριάδου: Μια δασκάλα με πάθος για τον αθλητισμό!

Η κ.Πέπη Δημητριάδου στην συνέντευξη της εβδομάδας. Η αθλήτρια των δρομέων υγείας μιλάει για όλα τα συναισθήματα που της προσφέρει ο αθλητισμός, επιχειρώντας να τα μεταλαμπαδεύσει και στις νεότερες γενιές όντας δασκάλα φυσικής αγωγής σε Δημοτικό.

“Είμαι γυμνάστρια σε δημοτικό σχολείο. Ο αθλητισμός για μένα είναι ένα από τα σημαντικότερα «θέλω μου». Πρώτα με ευχαριστεί, με συγκινεί και ταυτόχρονα με ωφελεί σωματικά. Αν δεν με ευχαριστούσε, μόνο το όφελος θα ήταν κουραστικό, βαρετό και εξαναγκαστικό. Χαίρομαι πολύ που αθλούμαι!”

Ποια ήταν η πρώτη της δρομική εμπειρία;

“Ο πρώτος μου Μαραθώνιος είναι η μεγαλύτερη εμπειρία μου. Έγινε το 2010 μετά από 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα. Ως γυμνάστρια ήμουν της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας. Την πρώτη φορά (που είχα πάθει πολλές κράμπες) ο τερματισμός μου ήταν ένα θαύμα και μια μεγάλη νίκη του εαυτού μου στον αγώνα της ζωής.”

Ιδανικός προορισμός για άθληση;

“Το αγαπημένο μου μέρος είναι ένας δρόμος προς τον Ελαιώνα, μια διαδρομή στο δάσος που είναι φανταστική!”

Ποια είναι η σχέση της με τον εθελοντισμό;

“Εθελοντισμός: Μια μεγάλη λέξη με πολλά αισθήματα και ανθρωπιά. Θέλει συνείδηση και αγάπη. Χρειάζεται να αφιερώσεις από τον ελεύθερό σου χρόνο για να βοηθήσεις τους άλλους.”

Τα συναισθήματά της ως μέλος των δρομέων υγείας:

“Μακάρι να υπάρχουν μια ζωή οι δρομείς υγείας, να ενώνονται οι άνθρωποι μεταξύ τους, να χαίρονται, να μεταφέρουν μηνύματα χωρίς άγχη και κυνήγι ρεκόρ.”

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!